Bedømmelse af Melia Madeira Mare

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 363 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

Peder Hansen,
Stenstrup

+
udsigten.
-
Efter det var et 5 stjernet hotel , havde vi nok forventet lidt mere luksus. Det var lidt skuffende. Morgenmads buffeten var lidt kedelig, og spisesalen var "kold" og rungende. Ikke noget hyggeligt. Svært at se på billeder hvordan det lige tager sig ud. Har før været på 4 stjernet hotel, hvor service og mad var bedre.

Bekræftet køb : 2019-04-18


10 ud af 10

Christian,
Køge

+
Begge pools
-

Bekræftet køb : 2019-04-18


9 ud af 10

Per Henrik,
Odense s

+
At kunne sidde ude og spise morgenmad.
-
Der mangler stativ på terrassen til at tørre poolhåndklæder og badetøj.

Bekræftet køb : 2019-04-04


9 ud af 10

Jonna Elsebeth,
Gilleleje

+
frie badehåndklæder
-
transport til og fra lufthavnen med bil ikke med bus hvor man skal rundt til 1000 hoteller....

Bekræftet køb : 2019-04-04


10 ud af 10

Jørg,
Frederiksberg c

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-28


10 ud af 10

Adelbjørg,
Værløse

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-28


10 ud af 10

Lisbet,
Greve

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-28


10 ud af 10

Kirsten Rigmor,
Søborg

+
At det var stille og roligt
-

Bekræftet køb : 2019-03-21


8 ud af 10

Jesper Hermann,
Asnæs

+
Gode medarbejdere
-
Utålelig støj fra nabohotels maskinrum.

Bekræftet køb : 2019-03-21


10 ud af 10

Karen Elisabeth,
Hellerup

+
Dejlig beliggenhed ved havet og venlig betjening overalt
-
vi savnede et tørrrestativ på balkonen til badetøj

Bekræftet køb : 2019-03-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

2304 bedømmelser
Meget godt
 
1250
Godt
 
735
Middel
 
252
Mindre godt
 
50
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

17-03-2019

Indlæg af jaki001 Hårlev, Danmark

larm fra airconditionsanlæg

Vi boede på 4. sal mod vest og der var en overdængende larm fra hotellet ved siden af. Det var så slemt, at vi måtte sove for lukket dør hvis vi ville lukke et øje. Ikke godt for et 5 stjernet hotel at have sådan en larmefrans som nabo. Derudover er madrasserne så hårde, at man ikke kan ligge på dem. Min kone måtte have en overmadras på for at kunne sove bare en lille smule. Har en lyd fil, der kan bevise min påstand.

 
27-09-2018

Indlæg af Fnug56 Børkop, Danmark

Fantastisk hotel

Lækkert hotel som absolut lever op til de 5 stjerner. Fantastisk venligt personale. Maden er helt uovertruffen. Beliggenheden er lige i øjet med masser af restauranter lige i nabolaget. Vihavde et dejligt dobbeltværelse med skrå havudsigt hvilket var helt perfekt til vores behov.

 
08-02-2017

Indlæg af Henning S Roskilde

Skønt hotel med en pragtfuld udsigt

Dejligt hotel med store veludstyrede værelser. Super morgenbuffet. God beliggenhed med en smuk havudsigt. Godt udgangspunkt for nogle skønne ture langs havet. bl.a. en times gang til en charmerende lille havneby, som ligger lidt vest for hotellet (ca. 4-5 km)

 
25-02-2015

Indlæg af Ulla K Frederiksberg, Danmark

Super godt hotel med havudsigt

Vi er et yngre par er boede på hotellet i Februar 2015. Vi brugte hotellet som base for vandreture hele dagen og besøg på dejlige restauranter om aftenen. Bilen holdt i den gratis parkeringskælder - super nemt. Vi kan kun give stedet vores varmeste anbefalinger. Vi har denne gang givet én stjerne mere end sidste år, da restaurantens service ang. bla. kaffeservering/genopfyldning om morgenen er blevet bedre. Renligheden er i top og værelserne og badeværelserne er dejligt store. Det er fantastisk at nyde morgenmaden på den store terasse med udsigt over havet og poolen. Der er ofte sol og læ over Lido-området, så vi kunne sole og bade i pooelen i februar måned. Vælg et værelse med havudsigt og midt for, da der kan være trafikstøj ude i siderne.

 
21-02-2015

Indlæg af Annette B Hornslet, Arhus, Denmark

Det skønneste hotel

Vi var på Madeira i januar måned, kan fortælle vi havde den skønneste ferie, hotellet helt i top, vi fik et dejligt værelse med solsengen og havudsigt morgenmaden også fin, med champagne hver morgen. Poolen fin også den indendørs, hotellet ligger centralt, med masser af restauranter tæt på, så jeg kan stærkt anbefale dette hotel, ikke sidste gang vi kommer der. Venligst Annette Byriel