1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Melia Madeira Mare

  • • Dejligt spaområde
  • • Panoramaudsigt over havet
  • • Skøn atmosfære

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Skønne Melia Madeira Mare byder sine gæster på en smuk panoramaudsigt over havet. Den lækre spaafdeling er kronen på juvelen, og her kan du nyde massage, hydroterapi, floating og meget mere. Værelserne er, ligesom indretningen, moderne, og rundt om hjørnet ligger der restauranter og caféer i Lido-området.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Beliggenhed, service, personale, rengøring
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Melia Madeira Mare er et meget indbydende og moderne hotel, som ligger ved strandpromenaden i Funchal og har en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet. Poolområde med separat børnepool og jacuzzi. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Poolbar samt solstole og parasoller. Jacuzzi. Restaurant som tilbyder enkle måltider og snacks. Hotellet har to restauranter: restauranten Mare Nostrum Restaurant som enten serverer buffet eller á la carte (afhængigt af antal gæster på hotellet) og restauranten Il Massimo Restaurant som serverer lokale retter fra Madeira. Baren La Luna Bar. Underholdning og livemusik. Billard.

Spaafdeling som tilbyder mange forskellige behandlinger (mod betaling) såsom hydroterapi, floating og massage. Her er også hamam, sauna og frisør mod betaling. Gratis fitnessfaciliteter. Opvarmet indendørspool. Vaskeservice mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Tæt på restauranter og caféer i Lido. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Kontakt vores rejsekonsulenter, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension over jul og nytår. Der kommer et ekstra tillæg for julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.
Under jule- og nytårsmiddag er nobel påklædning påkrævet.