Værelsestyper

2-værelses lejligheder med begrænset havudsigt

Stilfulde og klassisk indrettede 2-værelses lejligheder bestående af et separat soveværelse og et kombineret opholdsrum med sovesofa og minikøkken med enkelt køkkenudstyr og el-kedel. Satellit-tv og telefon. Minikøleskab (kan fyldes op som minibar mod betaling ved henvendelse i receptionen). Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med begrænset havudsigt. Bemærk at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser

Stilfulde og klassisk indrettede dobbeltværelser med satellit-tv. Minikøleskab (kan fyldes op som minibar mod betaling og ved henvendelse i receptionen). El-kedel. Gratis wifi og aircondition. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med begrænset havudsigt.
Antal personer: 1-2 personer.

Suiter med begrænset havudsigt

Stilfulde suiter med kombineret opholdsrum, minikøkken og spiseplads samt separat soveværelse. Ekstraopredning i sovesofa. Satellit-tv. Minikøleskab (kan fyldes op som minibar mod betaling og ved henvendelse i receptionen). El-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med begrænset havudsigt. Bemærk at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.