1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder i stilfuld og klassisk indretning med to separate senge. Tv med satellitkanaler og minibar. Minikøkken med enkelt køkkenudstyr, el-kedel og mikroovn. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Bemærk at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejligheder

Stilfulde og klassisk indrettede 2-værelses lejligheder bestående af et separat soveværelse med to separate senge og et kombineret opholdsrum med sovesofa og minikøkken med enkelt køkkenudstyr og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Minikøleskab (kan fyldes op som minibar mod betaling ved henvendelse i receptionen). Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon. Bemærk at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder med begrænset havudsigt

Stilfulde og klassisk indrettede 2-værelses lejligheder bestående af et separat soveværelse og et kombineret opholdsrum med sovesofa og minikøkken med enkelt køkkenudstyr og el-kedel. Satellit-tv og telefon. Minikøleskab (kan fyldes op som minibar mod betaling ved henvendelse i receptionen). Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med begrænset havudsigt. Bemærk at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejligheder

Rummelige og stilfulde 3-værelses lejligheder bestående af to separate soveværelser med separate senge og et kombineret opholdsrum med sovesofa og minikøkken med enkelt køkkenudstyr, el-kedel og mikroovn. Tv med satellitkanaler. Minikøleskab (kan fyldes op som minibar mod betaling og ved henvendelse i receptionen). Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Bemærk at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 4-6 personer.

Dobbeltværelser

Stilfulde og klassisk indrettede dobbeltværelser med satellit-tv. Minikøleskab (kan fyldes op som minibar mod betaling og ved henvendelse i receptionen). El-kedel. Gratis wifi og aircondition. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med begrænset havudsigt.
Antal personer: 1-2 personer.

Suiter

Stilfulde suiter med dobbeltseng, samt separat opholdsrum kombineret med en spiseplads og minikøkken. Sovesofa. Satellit-tv og telefon. Minikøleskab (kan fyldes op som minibar mod betaling og ved henvendelse i receptionen). El-kedel. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon. Bemærk at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-3 personer.

Suiter med begrænset havudsigt

Stilfulde suiter med kombineret opholdsrum, minikøkken og spiseplads samt separat soveværelse. Ekstraopredning i sovesofa. Satellit-tv. Minikøleskab (kan fyldes op som minibar mod betaling og ved henvendelse i receptionen). El-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med begrænset havudsigt. Bemærk at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.