1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Golden Residence

  • • Høj kundetilfredshed
  • • Store lejligheder
  • • Tilkøb morgenmad eller halvpension

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Golden Residence har en skøn beliggenhed i et roligt og smukt område. I nærheden ligger gode badestrande, hyggelige restauranter og en livlig strandpromenade. Her finder du alt du behøver for at nyde udsigten og roen under din ferie.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder med begrænset havudsigt for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer. Suiter for 2-3 personer. Suiter med begrænset havudsigt for 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

beliggenhed, altan med udsigt over vandet, rengøring, service i reception
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det 4-stjernede hotel Golden Residence har en dejlig beliggenhed på en klippe i udkanten af Funchal, og byder på en skøn udsigt over Atlanterhavet og Portugals kystlinje. Hotellet ligger mellem Madeiras længste rullestens strand Praia Formosa, og den dejlige strandpromenade med masser af restauranter og smukke blomster. Hotellet har et poolområde med en lille pool med solstole og parasoller og gratis håndklæder. Poolbar.

Restaurant som tilbyder både buffet og à la carte. To barer. TV-lounge/bar. Underholdning. Gratis fitness-faciliteter. Indendørspool med spa, sauna og tyrkisk bad gratis fra kl. 17.00-21.00 og ellers mod betaling. Billard. Gratis wifi. Stationære computere med gratis internet. Lokaltrafik. Der er ca. 2,5 kilometer til Funchal centrum.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Lejligheder/Suiter: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg.
Kontakt vores rejsekonsulenter, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension over jul og nytår. Der er et ekstra tillæg for julemiddag (24/12) og nytårsmiddag. 

Værd at vide

Hotelværelserne er opdelt i forskellige områder, hvor områderne A,B og C står for forskellige dele af hotellet.