Golden Residence

  • • Høj kundetilfredshed
  • • Store lejligheder
  • • Tilkøb morgenmad eller halvpension

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Golden Residence har en skøn beliggenhed på en klippe i fredelige omgivelser. I nærheden ligger smukke badestrande, hyggelige restauranter og en livlig strandpromenade. Fra poolområdet kan du nyde den smukke panoramaudsigt over Atlanterhavet og Madeiras kystlinje, og ved det skønne spaområde er der både indendørspool og jacuzzi.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder med begrænset havudsigt for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer. Suiter for 2-3 personer. Suiter med delvis havudsigt for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Handicap venligt. Vi fik ikke mad på hotellet, så jeg kan ikke svare på nr 6?
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det 4-stjernede hotel Golden Residence har en dejlig beliggenhed på en klippe i udkanten af Funchal, og byder på en skøn udsigt over Atlanterhavet og Portugals kystlinje. Hotellet ligger mellem Madeiras længste rullestens strand Praia Formosa, og den dejlige strandpromenade med masser af restauranter og smukke blomster. Hotellet har et poolområde med en lille pool med solstole og parasoller og gratis håndklæder. Poolbar.

Restaurant som tilbyder både buffet og à la carte. To barer, hvoraf den ene har åben om sommeren. Golden bar har åben efterår/vinter og serverer drinks, kaffe og afternoon tea. Underholdning. Gratis fitness-faciliteter. Spa med opvarmet indendørs pool og jacuzzi. Gratis sauna og hamam kl. 17.00-21.00 og ellers mod betaling. Billard. Gratis wifi på fællesområder. Hotelværelserne er opdelt på forskellige områder - A, B og C. Lokaltrafik. Lido ligger ca. 1 km fra hotellet og der er ca. 4 k til Funchal centrum. Parkering på hotellet mod betaling.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Lejligheder/Suiter: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr. Tilkøber du halvpension over jul og nytår, er der et ekstra tillæg for julemiddag (24/12) og nytårsmiddag. Under jule- og nytårsmiddag er nobel påklædning påkrævet.