1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Four Views Monumental Lido

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Jørn,
Faaborg

+
Lejligheden var super
-
Der var meget støj fra gaden og kloak lugt når vi sad på balkonen. Godt det ikke var rigtig sommer så vi kunne sidde der ude om aftenen. Et låg i vejen klappe hver gang en bil kørte over den. Forslag: at I skriver at der er meget støj fra vejen og at der kan forekomme kloak lugt.

Bekræftet køb : 2019-03-28


9 ud af 10

Kirsten ,
Roskilde

+
God plads i lejligheden
-
Havde dog problemer med meget dårlig lugt af kloak fra badeværelset. Vi påtalte problemet og en tekniker kom og gjorde noget, så det duftede af sæbe. Men efter to timer var problemet det samme igen. Vi påtalte det igen for guiderne.

Bekræftet køb : 2019-03-21


8 ud af 10

Esther ,
Køge

+
venlig og vi kunne bruge mange ting uden at skulle betale
-
den studio lejlighed vi havde, var der en stor sofa/ottoman, som fylde meget og den var der ingen brug for

Bekræftet køb : 2019-03-07


9 ud af 10

Vibeke,
Ishøj

+
Ligger dejligt Centralt og så alligevel lige uden for Funchal men billigt med bus ind
-

Bekræftet køb : 2019-02-21


6 ud af 10

,

+
-
Et valg om man vil bo på den side hvor der er sol på altanen

Bekræftet køb : 2019-02-07


9 ud af 10

Flemming,
Karise

+
-
Få hotellet til at lave en rigtig røgfri afdeling. Vi sad en meter fra vores nabo, når vi benyttede altanen. Eneste mulighed for ikke at deltage i deres rygning, er at gå ind og lukke døren. Meget renderi når naboen ryger 4 cigaretter i timen. Vi elsker frisk luft, men det er man afskåret fra!!!

Bekræftet køb : 2019-02-07


10 ud af 10

,

+
Morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2019-01-24


10 ud af 10

Ulla,
Odense

+
Dejlig lejlighed med altan mod syd og havudsigt.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-01-24


7 ud af 10

Birthe,
Odense

+
At det var muligt at bo i en lejlighed
-
Gør opmærksom på, at afdelingen med lejligheder/studios var betydelig mere nedslidt end hotellet.

Bekræftet køb : 2019-01-17


8 ud af 10

Ole,
København

+
dejligt med underholdning om aftenen
-

Bekræftet køb : 2018-12-06


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

1405 bedømmelser
Meget godt
 
533
Godt
 
633
Middel
 
174
Mindre godt
 
49
Dårligt
 
16

5 nyeste bedømmelser

01-04-2019

Indlæg af GretheJ63

Et stort flot hotel.

Et stort flot hotel med internet, fitness center og pool. Pæne og rene værelser med kaffe og te på og med altan, med en flot udsigt. Et stort morgenmad buffet. Der er trapper og elevator. Vi har boet der flere gange.

 
31-03-2019

Indlæg af Jan M København, Danmark

Elendig service

Dagen før vi skulle ankomme til Four Views Monumentel Lido annullere hotellet vores reservation pga. et lille overbookingproblem, som de formulere det. Vi synes derimod, at det var et kæmpe problem, at vi dagen før vores ferie ikke havde noget sted at bo. Four Views Monumentel Lido tilbød os, at vi kunne blive flyttet til deres søster hotel. Vi brød os ikke om det alternative hotel og afslog deres tilbud. Efter vi afslog tilbuddet om det alternative hotel ophørte alt kommunikation med Four Views Monumentel Lido. Da vi dagen efter skulle flyve til Funchal måtte vi selv finde et andet sted at bo fordi Four Views Monumentel Lido ikke længere svarede på vores mails og ignorerede os. Servicen fra Four Views Monumentel Lido har været under alt kritik og meget uprofessionel. Vi anbefaler på ingen måde Four Views Monumentel Lido da man ikke kan være sikker på de overholder deres aftaler og ikke hjælper deres kunder når de har begået fejl.

 
11-02-2019

Indlæg af kurthoho Rønde, Danmark

Skønt hotel

Dette er et virkelig skønt hotel. Faciliteterne er i orden. Flot poolområde. Godt fitnesscenter. Wellness. Super dejlig havudsigt (hvis det tilvælges) - vi boede på 9. etage. Og ikke mindst et lækkert stort og varieret udvalg til morgenmads-buffetten. Vi er et par gange gået ind til byen, men der er også mulighed for bus eller taxa, der holder uden for døren. Vores værelser var pæne og rene. Kan absolut anbefales.

 
29-01-2019

Indlæg af JeJe2020

VÆGGELUS I 2 LEJLIGHEDER?

Vi er 4 voksne der i 8 dage i december 2018 boede i 2 lejligheder på Hotel Fourviews Monumental, Estrada Monumental 284, Funchal, Madeira. Vi blev bidt/stukket om natten lige fra den første dag; men kunne ikke finde ud af hvad problemet var. Først den sidste nat lykkedes det os, at få øje på væggelus i sengene. Vi henvendte os straks i hotellets reception, beskrev problemet og fremviste billedet af en af væggelusene i en af sengene. Så snart vi ankom til lufthavnen kontaktede vi 2 guider fra rejseselskabet Spies, idet vi havde købt rejsen hos dem. Vi beskrev igen problemerne og fremviste billedet på vores mobiltelefon. Den ene guide spurgte om at se nogle bid, og de så en del af de bid, man nu kan fremvise i en lufthavn. Dels på overarmen af en af os, og på anklen af en anden (de 2 personer boede i hver sin lejlighed). Det kunne ses, at biddene var 2 og 2 tæt på hinanden, hvilket vi havde læst er kendetegnende for væggelus bid. Vi havde endvidere læst flere steder på nettet, at det er temmelig kostbart at få bekæmpet problemer med væggelus, hvis man har haft dem med hjem bagagen. Guiderne gav os besked på at sende en reklamation til Spies, når vi nåede hjem. Spies besvarede reklamationen således; ”Vi kan godt forstå, at de omtalte forhold har sat sit præg på jeres ferie, og vi kan oplyse, at vi har taget det til intern opfølgning. I følge vores oplysninger er det ikke en væggelus, som der er taget billede af, og ved gennemgang af værelserne på hotellet, er der ikke fundet tegn på væggelus. Hotellet tog dog alle forholdsregler med at afspærre værelserne i en uge, samt skiftede alt inventar, da de tager sådanne henvendelser meget seriøst. Havde I blot kontaktet vores guider, da I fik de første bid, kunne de via henvisning til en læge have fået klarhed over, hvor biddene stammede fra. På det foreliggende grundlag må vi oplyse, at vi ikke kan imødekomme at kompensere jer som ønsket, og henviser jer til egen forsikring for evt. kompensation for tabte feriedage.” Ifølge vores egen opfattelse er der ikke den mindste tvivl om, at det var væggelus, der plagede os i ferien, hvorfor vi på ny skrev til Spies og spurgte: Hvorfra stammer jeres oplysninger om, at der ikke er tale om væggelus? og anførte bl.a.: Det er forståeligt, at hotellet ikke ved en almindelig gennemgang af lejlighederne så væggelus, idet de jo kun dukker frem fra deres skjul, når vi sover i sengene. Vi så dem jo heller ikke før den sidste nat (efter en uge) Det kan læses mange steder, at det kræver professionel hjælp, at komme disse skadedyr til livs. Kendskab til dyrenes vaner og tilholdssteder er en forudsætning for bekæmpelse. Spies svarede kort og godt således: ”Vi mener ikke, at det er en væggelus, som er på billedet, og vi må oplyse, at vi fastholder vores afgørelse i sagen.” INTERESSEREDE LÆSERE KAN NU SELV AFGØRE, OM DE MENER BILLEDET VISER EN VÆGGELUS?

 
21-01-2019

Indlæg af AERind Silkeborg, Danmark

Fantastisk morgenmad

Det er vores fortrukne hotel på Madeira. Det er lidt ramponeret hist og her. Men det ligger godt og morgenmaden er fantastisk. Dennegang har vi taget en lejlighed, hvilket vi ikke har fortrudt. Service, venlighed og imødekommenhed er i top.