Bedømmelse af Four Views Monumental Lido

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 447 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Kim Bo,
København S

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-13


10 ud af 10

Sonny Layla,
Fredericia

+
gode pool faciliteter for voksne og børn samt offentlig transport lige ved døren.
-

Bekræftet køb : 2019-12-16


9 ud af 10

Gert bo,
København s

+
Super morgenmad imødekomme personale
-

Bekræftet køb : 2019-12-09


7 ud af 10

Lene,
Roskilde

+
Vi fik en fin stor altan
-
Lidt mere imødekommende receptionister, vi er vandt til at blive hilst på når man kommer og går, her blev man ikke bemærket, det gør det vældig upersonligt.

Bekræftet køb : 2019-12-02


3 ud af 10

Michael Peter,
Skovlunde

+
Der var ikke særlig lydt
-
Imødekommenhed, gå lejlighed igennem for løse håndtag/blandingsbatteri og rengøring inden ny gæst, standard ret ringe fra start af. Oplysning om restaurant stank og kloak stank kan forekomme når man bliver placeret på 2 sal lige over mange restauranter

Bekræftet køb : 2019-12-02


8 ud af 10

Flemming,
Ølstykke

+
der var meget roligt
-
prøve at få en afdeling hvor man ikke må ryge ( specielt på altanerne)

Bekræftet køb : 2019-11-25


8 ud af 10

Carl Skaarup,
Thisted

+
Udsigten
-
Bus til centrum

Bekræftet køb : 2019-11-25


9 ud af 10

margit nørgård,

+
Morgen buffet
-
Området ved baren

Bekræftet køb : 2019-11-25


9 ud af 10

Jens Jørgen,
Slagelse

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-18


5 ud af 10

Orla,
Næstved

+
-
sløjfe værelser over kompressorrum ud mod gaden, på bagside af hotel

Bekræftet køb : 2019-11-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

1472 bedømmelser
Meget godt
 
556
Godt
 
664
Middel
 
183
Mindre godt
 
52
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

22-01-2020

Indlæg af 243brith

Ren og skøn lejlighed

Vi rejser med Århus Charter og bor i super 2 værelses lejlighed nr 209 med udsigt til både havet og alt der rør sig på gaden. Vi elsker kombinationen da der er lidt af hver at se på fra balkonen når vi hviler vores ben efter længere gåture. Der er et herligt leben nedenfor på gaden i løbet af dagen og stille om natten. Hotellet ligger perfekt i forhold til at gå ind til Funchal eller modsatte vej langs strandpromenaden. Masser af gode restauranter og indkøbs muligheder inden for få minutters gang. Næsten alt hvad hjertet begærer til morgen mad hvor der endda står en kok og laver omelet som du ønsker eller pandekager. Helt sikkert her vi vil bo igen hvis vi en dag skulle vende tilbage til Madeira. Vh Peter og Brit

 
30-11-2019

Indlæg af MICHAELj1112234

Hotelophold

Har været her på Madeira en uge og Madeira er en dejlig ø som jeg gerne besøger igen. Maden på restauranterne er rigtig god, vi har ikke været ude for dårligt mad på Madeira. Men opholdet på hotellet “Four view monumental” er ikke den fedeste oplevelse. Blev opfordret til fra start at frasige os rengøres pga. Miljøet og få fratrukket et beløb på regningen når man går i hotellets bar. Men når det de kalder rengøring kommer, så er det ikke særligt rent alligevel så man kan lige så godt undvære dette. Dette hotel står som firestjernet hotel men mener bestemt at det lige er en stjerne for højt. Personalet hilser dårligt på en når man kommer hjem fra byen, de anser stort set ikke en overhovedet, eller spørg til hvordan turene er gået. Der er heller ikke særlig information ved ankomsten evt. mht. Vi har en bar og der en levende musik en gang imellem. Nej det hele skal man selv finde ud af. På altanen er der ganske vist 2 stole og et bord, men det et ikke super fedt at side i. Kunne måske godt bruge en liggestol når man nu har dejlig sol på terrassen og så nogle bedre stole når nu det er et firestjernet hotel, menes der. Der er larm fra biler på vejen da hotellet ligger i et område med gang i. Det er ok, da man godt ved dette. Men mange af værelserne ligger lige op over restauranter så der lugter en del af Kina grill og så har man også kloak stank ind imellem. Vi komme bestemt tilbage til øen, bare på et andet hotel. Har set trestjernet bedre en dette.

 
01-04-2019

Indlæg af GretheJ63 Frederikshavn, Danmark

Et stort flot hotel.

Et stort flot hotel med internet, fitness center og pool. Pæne og rene værelser med kaffe og te på og med altan, med en flot udsigt. Et stort morgenmad buffet. Der er trapper og elevator. Vi har boet der flere gange.

 
31-03-2019

Indlæg af Jan M København, Danmark

Elendig service

Dagen før vi skulle ankomme til Four Views Monumentel Lido annullere hotellet vores reservation pga. et lille overbookingproblem, som de formulere det. Vi synes derimod, at det var et kæmpe problem, at vi dagen før vores ferie ikke havde noget sted at bo. Four Views Monumentel Lido tilbød os, at vi kunne blive flyttet til deres søster hotel. Vi brød os ikke om det alternative hotel og afslog deres tilbud. Efter vi afslog tilbuddet om det alternative hotel ophørte alt kommunikation med Four Views Monumentel Lido. Da vi dagen efter skulle flyve til Funchal måtte vi selv finde et andet sted at bo fordi Four Views Monumentel Lido ikke længere svarede på vores mails og ignorerede os. Servicen fra Four Views Monumentel Lido har været under alt kritik og meget uprofessionel. Vi anbefaler på ingen måde Four Views Monumentel Lido da man ikke kan være sikker på de overholder deres aftaler og ikke hjælper deres kunder når de har begået fejl.

 
11-02-2019

Indlæg af kurthoho Rønde, Danmark

Skønt hotel

Dette er et virkelig skønt hotel. Faciliteterne er i orden. Flot poolområde. Godt fitnesscenter. Wellness. Super dejlig havudsigt (hvis det tilvælges) - vi boede på 9. etage. Og ikke mindst et lækkert stort og varieret udvalg til morgenmads-buffetten. Vi er et par gange gået ind til byen, men der er også mulighed for bus eller taxa, der holder uden for døren. Vores værelser var pæne og rene. Kan absolut anbefales.