Four Views Baia

  • • Skøn udsigt over bugten
  • • Opvarmet pool
  • • Forkæl dig selv med en spabehandling

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Four Views Baia byder på en fantastisk udsigt over Funchal-bugten og den gamle by. Her kan man ligge en hel dag på en solstol ved poolen, og bare nyde den smukkeste udsigt. Du kan også dyrke de forskellige sportsaktiviteter eller besøge spaen. Om aftenen er det hyggeligt at nyde underholdningen og livemusikken.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God central beliggenhed i gåafstand til centrum.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,3 km
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Four Views Baia er et elegant hotel med smuk udsigt over Funchal-bugten, havnen, katedralen og den gamle by. Poolområde med opvarmet pool, separat børnepool samt jacuzzi. Pooltemperaturen kan dog være koldere om morgenen, aftenen samt når det er dårligt vejr. Solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder. Poolbar, der også serverer enkle retter.

Hotellets restaurant serverer både buffet og a la carte. Bar med livemusik. Lille fitnessrum med enkle maskiner samt spa med dampbad, sauna og indendørs pool mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Lokaltrafik.

Hvis du vil ind til Funchal, tilbyder hotellet bus til Funchal fem gange om dagen (reservation er nødvendigt). Her kan du opleve fine bykvarterer og frodige haver og nyde lækker mad på en af de mange restauranter.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet. Lejligheder: Ingen. Halvpension mod tillæg. Tilkøber du halvpension over jul og nytår, er der tillæg for julemiddag og nytårsmiddag. Under jule- og nytårsmiddag er smoking påkrævet.