Dorisol Buganvilla

Det fine lejlighedshotel Dorison Buganvilla er beliggende i populære Lido på Madeiras sydkyst. Hotellet er for dig, der vil udforskel Madeira, men samtidig bo på et hotel med pool, restaurant og fitnessrum. Dorison Buganvilla deler faciliteter med søsterhotellerne Mimosa og Estrelicia, hvilket giver adgang til mange faciliteter. En kort gåtur væk ligger stranden og poolområdet i Lido, så der er masser af bademuligheder.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dorisol Buganvilla tilbyder lejligheder med god beliggenhed i Lido på Madeira. Sammen med søsterhotellerne Mimosa og Estrelicia udgør Dorisol Buganvilla et hotelkompleks, hvor gæsterne har adgang til flere faciliteter. Ved poolområdet findes separat børnepool (ved hotel Estrelicia) samt solstole, parasoller og håndklæder. I poolbaren serveres kølige drikkevarer. Stranden og havet ligger en kort gåtur væk, og her kan man leje solstole og parasoller. I nærheden finder du også Lidos poolområde og den dejlige strandpromenade.

Buffetrestauranten Mermaid serverer morgenmad og middag, der består af internationale retter. På a la carte-restauranten Dora D'Oras kan du nyde middag både indendørs og udendørs på den store terrasse. Baren Fora Café severer snacks, enkle retter som tapas og drinks. Restauranterne og baren deles mellem hotellerne Dorisol Buganvilla, Mimosa og Estrelicia. Fra hotellets tagbar kan du nyde fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

Hvis du vil træne under dit ophold, er der fitnessrum, tennisbane og bordtennis på søsterhotellet mod betaling. Her er også en spaafdeling hvor du kan nyde massage og andre behandlinger mod betaling. Her findes også indendørs pool, sauna og jacuzzi mod betaling.

Hotellet ligger i hjertet af populære Lido med masser af restauranter, barer og butikker i nærheden. Hvis du vil opleve mere af Madeira, findes der et busstoppested lige udenfor hotellet med busser til Funchal. Gå ikke glip af et besøg i byen med et skønt byliv, restauranter og shopping. Dorisol Buganvilla tilbyder også gratis parkering, hvis du har lejet bil.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Tilkøber du halvpension under jul og nytår indgår også jule- og nytårsmiddag. Nydelig påklædning kraves under jule- og nytårsmiddag.
Middag serveres på hotel Dorisol Buganvilla eller på søsterhotellet Mimosa.

Værd at vide

Byggearbejde omkring hotellet kan virke forstyrrende. Stejl bakke fører op til hotellet.