Bedømmelse af Do Centro

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 90 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
6,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Pænt og rent
-
Meget kedeligt morgenmad

Bekræftet køb : 2020-03-02


7 ud af 10

+
Beliggenheden tæt ved havnen, og tæt ved bylivet
-
lyset på værelserne, lid mere lys, udskiftning til nyere type elpærer

Bekræftet køb : 2020-01-27


7 ud af 10

+
Placering tæt på næsten alt.
-
Måske bløde kogte æg til morgen mad.

Bekræftet køb : 2020-01-20


8 ud af 10

+
in the center of the city
-
morning buffet

Bekræftet køb : 2019-12-23


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Alt var ok

Bekræftet køb : 2019-12-16


8 ud af 10

+
At det lå centralt og at det var lille
-
Morgenmad: lidt større udvalg og dertil filterkaffe.

Bekræftet køb : 2019-12-02


8 ud af 10

+
Virkeligt imødekommende personale. Lå dejligt centralt
-
har ikke nogen bud da det var som forventet

Bekræftet køb : 2019-10-28


9 ud af 10

+
den gode rengøring. den venlige betjening. den lå tæt på centrum så man skulle ikke bruge tid på transport ind til Funchal.
-
lidt bredere udvalg til morgenmad.

Bekræftet køb : 2019-03-28


10 ud af 10

+
dygtige personale i receptionen om natten da vi ankom kl 01:30
-

Bekræftet køb : 2019-02-21


3 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-02-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

87 bedømmelser
Meget godt
 
7
Godt
 
36
Middel
 
32
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

22-12-2017

Indlæg af Margit H Hårlev, Danmark

Central beliggenhed, god udsigt og smilende personale

Godt hotel til prisen, men sengene kunne med fordel blive forsynet med top-maddræs. Rengøring helt i top og friske håndklæder hver dag. Vi boede på 4.sal med en lille bitte altan, men med en fantastisk udsigt med hav-kig Dejlig rolig beliggenhed, så vi kunne uden problemer sove med altandøren åben. Hotellet ligger i gå-afstand fra alt i byen. Morgemaden var fin med friske boller, ost og pålæg, samt yougurt og div. topping og frisk frugt(bananer) de fleste morgener. alt rent og pænt og indbydende

 
19-12-2014

Indlæg af Leif B

Godt by hotel

Hotellet ligger perfect midt i Funchal. der er ikke langt til den gamle bydel alt er i gå afstand. Hotellets personale er venlig, der er stille på hotellet selv om det er i centrum. Morgenmaden er den traditionelle Portugesiske brød kaffe og marmelade, så er det sagt. Men uden for strand sæson er det ert perfect sted at bruge som udgangspunkt for ferie på Madeira.

 
12-11-2014

Indlæg af 645lisk Horsens, Danmark

Fint by hotel

Et rigtig godt 3 stjernet hotel. Ligger centralt i byen og alt kan nåes i afstand. Ophold er med enkel morgenmad. Personalet særdeles hjælpsomme og imødekommende. Værelser enkelt indrettet, rengøring og håndklæder skifted dagligt. Vi boede på 5.sal , der er elevator. Gratis velfungerende Wifi i receptions området. Stort supermarked som nabo.

 
11-11-2019

Indlæg af Tuju71 Helsinki, Finland

Simply nice!

I spent a week in this lovely hotel. I stayed on top floor, room was clean and spaciois. I always have ear plugs so I did not hear any noices, no traffic at least on my side of the hotel. A lot of storage space, always a plus. Hotel is old but well maintained. May be new pillows and blankets in the near future :) Location was absolutely perfect. Will come back if possible.

 
21-07-2019

Indlæg af Steve M Skelmersdale, Storbritannien

July 2019 holiday

This hotel is perfectly situated in the centre of town. Check in was quick but we were only given information around breakfast times, the lady on reception in the evening Therese was much more helpful and informative. Room was spacious and clean with the shower always hot and powerful but the aircon was not quite cool enough. Breakfast was fine, cold buffet with juice and good coffee. As I had read reviews on here before the holiday I knew that there is a sister hotel only 50 yards away, The Windsor which has a roof top terrace with a lovely swimming pool that you can use. We would have struggled without the use of this due to the heat. There are hundreds of places to eat, good ones are Trigal, Opiano, Obravo and Sabores. Local drinks are Poncha(Sugar cane juice with different flavours added, Fisherman's Poncha is very strong and blew my socks off!) and Nikita, Vanilla ice cream, pineapple, sugar, white beer and white wine!). Yellow Hop on Hop off bus trips were 25 euro each for a 3 route 5 day ticket. public buses are cheaper but this option was flexible for us. Places to see among lots are Camara de Lobos, Pico de Lobos and Cabo de Girao(Skywalk over a 580 metre cliff). An obvious day out is to take the cable car up to Monte(11 euros for a single), Monte Palace gardens(12.50 each, took us 3.5 hours to see it all), Basket Toboggan ride halfway down the mountain(30 euros for 2 people, 2km ride), Taxi back into town (the drivers will ask for 15 euros but we bartered for 10).