Udflugter, Algarve

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Historiske Algarve

Afgår fra: 

På denne udflugt vil du opleve den historiske del af Algarve. Algarve er en region på Portugals sydkyst, som engang udgjorde et separat kongerige.

Vi starter udflugten med at tage op i bjergene for at se nærmere på mauriske og romerske ruiner, som stadig eksisterer i området. Her får I mulighed for på egen hånd at besøge Silves-slottet, som er en gammel maurisk bygning. Herefter tager vi videre op til Algarves højeste punkt, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt. Her får I lidt tid på egen hånd til at tage smukke udsigtsbilleder. Vi fortsætter ned ad bjerget til en hyggelig restaurant, hvor I kan nyde en god frokost.

Efter frokosten besøger vi den smukke by, Lagos. I Lagos ser vi pladsen, hvor man tidligere handlede med slaver, og I får tid på egen hånd til at udforske Lagos og den fantastiske Saint Anthony-kirken, fortet og den gamle bydel. Udflugten afsluttes med et stop ved Europas mest sydvestlige punkt, fyrtårnet Saint Vincent, som også er kendt under navnet "Verdens ende".

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 269 DKK
Børn (2-11 år): 135 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt med Follow me Tours
Udflugtsdag: Tirsdag, Torsdag, Søndag
Book

Byrundtur i Lissabon

Afgår fra: 

På denne udflugt får du mulighed for at opleve en af ​​Europas smukkeste hovedstæder! Vi starter udflugten med at passere naboprovinsen og landbrugslandskabet i Alentejo. Mens vi passerer naturskønne områder med korkeg og eukalyptustræer, lærer vi mere om Portugals spændende historie.

Når vi ankommer til Lissabon, krydser vi den smukke "25. april-bro", som er opkaldt efter revolutionen for demokrati den 25. april 1974. Herefter fortsætter vi til en af de mest fascinerende seværdigheder, Jeronimo-klostret, som er noget helt specielt. Klostret er bygget på det sted, hvor Vasco da Gama og hans besætning samledes for at bede, før de tog af sted på deres afgørende opdagelse i 1500-tallet. Her får I tid på egen hånd til at udforske selve klosteret, eller I kan besøge det elegante monument for opdagelsesrejsende og blændes af eventyrlysten i deres øjne.

Ved Tejo-floden får I set Belem-tårnet, hvor Vasco da Gama og hans mænd samledes en sidste gang, inden de begav sig ud på ukendt farvand. Herefter får I nogle timer på egen hånd til at udforske Lissabons centrum og den gamle bydel, Alfama, som bestemt også er et besøg værd. Området er et af de få steder som undslap det voldsomme jordskælv, som fandt sted i 1755, og ødelagde store dele af hovedstaden. I løbet af dagen kan I besøge nogle af de mest betydningsfulde steder i hovedstaden, som består af en dejlig blanding af gamle og nye bydele med spændende arkitekturer.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 329 DKK
Børn (2-11 år): 165 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt med Follow me Tours
Udflugtsdag: Tirsdag, Fredag
Book

Bådtur med sejlbåden Osiris

Afgår fra: 

Tag med på en skøn bådtur med den traditionelle portugisiske sejlbåd Osiris. Vi sejler fra Portimaos havn og sejler langs den smukke kyst mod Lagos, og passerer lange sandstrande og spektakulære klippeformationer. Hvis heldet er med os ser vi delfiner. Ved ”Ponta da Piedade” har vi et stop. Hvis vejret tillader det, så besøger vi nogle mindre grotter i mindre både.

Tilbage på sejlbåden er det bare at læne sig tilbage og nyde den skønne sejltur. Der er også mulighed for et svalende dyp. Vi skal også nyde frokost, som bliver tilberedt og serveret om bord på sejlbåden.

Frokost og drikkevarer er inkluderet i prisen. Transfer til havnen er ikke inkluderet i prisen.

Sejlturen er ca. 7 timer lang. Det er også muligt at købe turen som en halvdagsudflugt af Apollos personale på rejsemålet. På halvdagsudflugten er frokosten ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 411 DKK
Børn (2-11 år): 206 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt med Osiris
Udflugtsdag: Tirsdag, Torsdag
Book

Byrundtur i Sevilla

Afgår fra: 

Hvorfor ikke benytte sig af muligheden for at opleve to lande på samme ferie? På denne udflugt besøger vi den spanske by, Sevilla, som er blandt ​​Europas smukkeste byer. Sevilla er den andalusiske regionshovedstad, og har meget at tilbyde sine besøgende. Vi kører langs Algarve-kysten til den spanske grænse, hvor landskabet ændre sig til appelsin- og citronmarker så langt øjet rækker, og luften fyldes med dejlige dufte. På vejen til Sevilla har I mulighed for at forevige Expo 92-området med smukke billeder .

Når vi ankommer til Sevilla, får I nogle timer på egen hånd. I bussen har I fået mange informationer og gode idéer til, hvad I kan opleve, og I kan glæde jer til at passere nogle af de fantastiske bygninger, som præger bybilledet. Her kan I blandt andet beundre katedralen, Spaniens største religiøse samlingssted og den tredje største katedral i verden. Desuden kan I besøge slottet og det spanske torv i Sevilla, der med sin unikke arkitektur er en helt speciel oplevelse. De majestætiske broer over kanalen giver pladsen et romantisk touch, som på mange måder minder om atmosfæren i Venedig.

Til frokost kan I gøre, som spanierne selv, nemlig nyde forskellige tapas-retter samt husets vin. For de, som ønsker at shoppe, er der en bred vifte af eksklusive sko- og tøjbutikker.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 314 DKK
Børn (2-11 år): 157 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt med Follow me Tours
Udflugtsdag: Onsdag, Fredag, Mandag
Book

Jeepsafari

Afgår fra: 

På denne udflugt vil du opleve Algarve på en sjov og anderledes måde. I firehjulstrukne jeeps kører vi væk fra de asfalterede veje ud på landet, hvor vi vil opleve Algarves smukke natur. Her passerer vi små landsbyer,  og nyder den dejlige duft af eukalyptustræer og urter.

Vi stopper i en lille landsby med et lokalt destilleri, hvor de som tør og ikke kører kan prøve den lokale drik Medronho. Desuden produceres der honning efter gamle traditioner.

Frokost på en lokal restaurant er inkluderet i prisen. Drikkevarer til frokosten og øvrige drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 388 DKK
Børn (2-11 år): 194 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt med Portitours
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book

Bådtur med Ophelia

Afgår fra: 

Ophelia er en moderne og veludstyret katamaranbåd som tager dig langs Algarves smukke kystlinie. Her vil være god tid til at slappe af mens du nyder de mægtige klippeformationer. Når vi ankommer til Algar Seco kaster vi anker, og hvis vejret tillader det sejler vi med mindre både ind i grotterne. Vi spiser frokost som tilberedes og serveres om bord på båden.

Vel tilbage på Ophelia er det blot at læne sig tilbage og nyde den skønne katamarantur og det smukke  landskab. Vi passerar bland andet de flotte strande i Carvoeiro på vejen tilbage til havnen.

BBQ-frokost og drikkevarer indgår i prisen. Transfer fra hotellet indgår ikke i prisen, men kan tilkøbes.

Voksne (12+ år): 411 DKK
Børn (2-11 år): 206 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt med Portitour
Udflugtsdag: Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag
Book

Marked i Quarteira

Afgår fra: 

En halvdagstur på det livlige marked i Quarteira. Her er et bredt udvalg af tøj, smykker, sko og ikke mindst håndværk i kurveflet, træ og keramik. Turister fra hele verden besøger markedet for at finde souvenirs og opleve stemningen. På hjemvejen kommer vi forbi Vilamoura, hvor du kan udforske området omkring havnen på egen hånd.

Mad og drikke indgår ikke i prisen.

Voksne (12+ år): 120 DKK
Børn (2-11 år): 60 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt med Follow me Tours
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Vandlandet Slide & Splash

Afgår fra: 

Hurtige vandrutsjebaner og masser af vandsjov for hele familien i vandlandet Slide & Spash! Vandlandet åbnede i 1986, og er kendt som den største af slagsen i landet. Her er flere forskellige rutsjebaner, fra enkle varianter til mere avancerede som Kamikaze, Tornado og favoritten Black Hole.

Indgang til vandlandet og transfer indgår i prisen.

Voksne (12+ år): 254 DKK
Børn (2-11 år): 202 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt med Slide & Splash
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book

Bådtur med katamaranen Mara

Afgår fra: 

Tag familien og vennerne med på denne skønne bådtur med katamaranen Mara. I løbet af dagen kommer vi til at udforske de fortryllende klippeformationer og grotter, som findes langs Algarvekysten.

Mara sejler fra Albufeiras havn og har et stort og skønt soldæk, hvor du kan skifte mellem sol og skygge. Vi går i land for at bade og nyde en BBQ-frokost på stranden, inden vi fortsætter langs kysten.

BBQ-frokost og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Sejlturen er ca. 6 timer lang. Det er også muligt at købe turen som en halvdagsudflugt af Apollos personale på rejsemålet. På halvdagsudflugten er frokosten ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 411 DKK
Børn (2-11 år): 206 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt med Algarve Charter
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book

Bådtur til Carvoeiro

Afgår fra: 

Denne skønne speedbåd-tur er et must for dig, der elsker at mærke saltvandsvinden i håret. Vi sejler fra havnen i Albufeira og tager mod vest mod stranden i Carvoeiro. Under den hurtige bådtur skal vi besøge spændende grotter og bjergformationer. Hvis vi er heldige, støder vi på delfiner under turen.

2 timers bådtur med engelsktalende guide er inkluderet i prisen.
Transfer fra hotellet er ikke inkluderet, men kan tilkøbes for 8 EUR fra Albufeira og 15 EUR fra Portimao.

Voksne (12+ år): 261 DKK
Børn (2-11 år): 187 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: En to-timers motorbådetur med Dreamwave (Insonia / Dreamer)
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book

Vandlandet Slide & Splash

Afgår fra: 

Hurtige vandrutsjebaner og masser af vandsjov for hele familien i vandlandet Slide & Spash! Vandlandet åbnede i 1986, og er kendt som den største af slagsen i landet. Her er flere forskellige rutsjebaner, fra enkle varianter til mere avancerede som Kamikaze, Tornado og favoritten Black Hole.

Indgang til vandlandet og transfer indgår i prisen.

Voksne (12+ år): 269 DKK
Børn (2-11 år): 217 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt med Slide & Splash
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book