Rejser til Algarve

Algarve er:

  • • Kilometerlange sandstrande
  • • Mere end 3000 soltimer hvert år
  • • Naturskønne oplevelser

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Nu kan du booke din næste rejse til den naturskønne Algarvekyst! På Portugals sydlige kyst ligger Algarve, som har kilometerlange sandstrande, charmerende kystbyer og flere gode golfbaner. Læg dertil mere end 3000 soltimer hvert år! Mange steder er omgivelserne uberørte og Algarvekysten præges af brede sandstrande og stejle klipper.

Populære byer, Algarve

Fakta om Algarve

Tidsforskel

Dansk tid - 1 time

Valuta

EUR

Restauranter

Gennemsnitspris for en 2-retters middag ca. 200 DKK/person. En øl på restaurant ca. 20 DKK.

Transfer

Fra lufthavnen i Faro til vores hoteller i Portimaoca. 1,5-2  timer med bus, til Albufeira ca. 40 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Der kommer et tillæg for specialbagage som f.eks. cykel, surfudstyr og golftaske. For mere information ring venligst til vores rejsekonsulenter på tlf. 70 13 33 00.

Strande

Mange brede og finkornede sandstrande langs hele Algarvekysten, kombineret med dramatiske stejle klipper. Stranden i Alvor er stor og børnevenlig og her kan lejes solstole og der er mulighed for vandsportsfaciliteter. Stranden i Praia da Rocha er en af vestkystens allerbedste strande. Den gyldengule sandstrand er mere end 3 kilometer lang. Her, ligesom på Oura-stranden i Albufeira, kan du leje solstole og parasoller og der er mulighed for vandsportsfaciliteter. Taverner på stranden.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 18°c
dec 15°c