Udflugter, Budvas Riviera

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Montenegros skatte

En kulturel, historisk og udforskende tur der giver dig chansen for at lære en masse om landets kontraster og forskelligheder samtidig med, at du kommer helt tæt på den dramatiske og smukke natur. Vi rejser gennem de smukke bjerge, og besøger blandt andet den gamle royale hovedstad Cetinje, med sit fine kloster og Kong Nikolas plads. I bjerglandsbyen Njeguši bliver vi budt på prøvesmagning af lokale delikatesser. Vi oplever også den skønne natur i bjergene Lovćen, en af Montenegros nationalparker, og den magnifikke fjord ved byen Kotor. I denne historiske by får vi en guidet rundtur, hvor vi bl.a. ser den UNESCO beskyttede Katedral St. Tripun fra 1100-tallet.

Sandwich inklusiv drikkevarer til maden (1 sodavand, 1 øl, 1 glas vin eller 1 vand) er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 269 DKK
Børn (2-11 år): 135 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Fjordkrydstogt - Boka Kotorska

Montenegros måske bedste side er den unikke fjord Boka Kotorska. Det er Adriaterhavets største fjord og den sydligste fjord i Europa og har en helt utrolig smuk natur. Vi går om bord på vores båd i Tivat, og derefter starter vores rejse op af det spejlblanke vand mod den unikke ø Škrpjela. Øen ligger i hjertet af bugten, og er bygget op af sten og skibsvrag. Vi fortsætter til vores andet stop, hvor vi har frokostpause og hvor der er mulighed for et svalende dyp i det klare fjordvand. Dagen afsluttes i Kotor.


Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.
Udflugten foregår med engelsktalende guide og kan kun bookes på rejsemålet.

Dubrovnik - Kroatiens stolthed

Tag med Apollo til nabolandet Kroatien, og en af verdens bedst bevarede Middelalderbyer – Dubrovnik. Byen er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og har mængder af seværdigheder at se. Denne perle på Adriaterhavets kyst, var i middelalderen centrum for hele områdets kultur og handel og giver os, i dag, et fantastisk billede af hvordan folkene på denne tid levede og handlede på disse kanter. En guidet tur her, vil tage dig med på en rejse gennem tid og sted, tilbage til dengang der var fyldt med liv, underholdning og handel i de gamle gader. Efter rundvisningen får du tid på egen hånd, hvor du bl.a. kan drikke en kop kaffe eller shoppe.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Montenegros vilde natur

En af fordelene ved et lille land som Montenegro er, at man let har muligheden for at undslippe kystbyerne og opdage landets bjerglandskaber og vilde natur på bare en enkelt dag. På denne tur tager vi dig med væk fra de tæt beboede områder, ind i landet til de smukke grønne bjergsider, rislende floder og dybe kløfter.

På vej til første stop, klosteret Moraca, passere vi hovedstaden, Podgorica, og den fantastiske kløft med floden Moraca. Her finder man klosteret Moraca fra 1300-tallet, der har en vigtig historie at fortælle. Derefter fortsætter vi til floden Tara hvor vi stopper ved en restaurant og spiser dagens frokost. Tara er i alt 1300 m. dyb og er derved verdens næst dybeste flod. Efter frokosten kører vi videre til nationalparken Durmitor og den berømte bro Djurdjevica Tara, et sandt arkitektonisk mesterværk fra før Anden Verdenskrig.


Mad og drikke er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 284 DKK
Børn (2-11 år): 142 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Albanien

På den her udflugt får du en unik mulighed for at besøge Montenegros naboland Albanien – et land med store kulturelle og traditionelle skatte, som i mere end halvdelen af 1900-tallet var helt isoleret fra resten af verden.

Vi kører langs med Adriaterhavet og passerer grænsen ved Sukobin. Her fortsætter vi vores rejse gennem albanske byer langs de 3 floder Buna, Drini og Kiri, inden vi kommer frem til byen Skadar, som ligger ved Skadarsøen. Byen var et gammelt handelscentrum i Middelalderen. Vi besøger også det arkæologiske museum, som huser objekter fra bronzealderen og frem. Efter vores besøg her, spiser vi frokost og smager mad fra det albanske køkken, før vi vender snuden tilbage mod Montenegro.

Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.
Udflugten foregår med engelsktalende guide og kan kun bookes på rejsemålet.

Riverrafting

Afgår fra: 

Riverrafting på floden Tara, i nationalparken Durmitor, er en af de sjoveste oplevelser i Montenegro og noget du ikke vil gå glip af! Tara kløften er med sine 1300 meter verdens anden dybeste kløft, efter Grand Canyon i Colorado, USA. Naturen her er fantastisk – med iskoldt og klart vand som skifter farve fra turkisgrønt til gråblåt. For enden af kløften vokser en 500-år gammel skov, og der er en ca. 155 m lang bro over floden.

Vi forlader hotellet tidligt om morgenen og kører med bus gennem det smukke bjerglandskab. Når vi er fremme i den lille by Šćepan Polje, stopper vi og nyder en traditionel morgenmad. Efter yderligere 4 timer i bussen er vi fremme ved Tara, hvor den heftige riverrafting venter!

Frokost og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 589 DKK
Børn (2-11 år): 295 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Bådtur langs Budvas Riviera

Afgår fra: 

Tag med venner og familie på en skøn bådtur og oplev Budvas Riviera fra havet! I løbet af dagen sejler vi i de fantastiske smukke bugter, videre mod Becici og den gamle del af Budva. De fine små landsbyer er noget helt andet, når man ser dem fra vandet.
Derefter fortsætter vi sejladsen mod øen St. Nikolai og halvøen Sveti Stefan inden det er tid til at gå i land ved en rolig lille strand for et svalende dyp i det klare blå vand.

Frokost og 1 stk drikkevarer er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 329 DKK
Børn (2-11 år): 165 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Skadar Lake

Sjælden skønhed, stort forskelligartet fugleliv, unikt planteliv med hundredvis af smukke blomsterarter, behageligt klima, naturlige underværker og masser af historisk kulturarv. Alt dette kan findes i området omkring den største sø på den baltiske halvø. Når vi kommer frem til søen, går vi om bord på båden, som skal tage os ud på den kæmpestore sø. Efter lidt tid går vi i land og spiser frokost på en lokal taverne, hvor menuen består af fisk, som serveres på traditionel måde.

Mad og drikke er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 299 DKK
Børn (2-11 år): 150 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag, Søndag
Book