1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Slovenska Plaza

  • • Lige ved stranden
  • • Nær den gamle by
  • • Tilkøb halvpension

Det populære hotel Slovenska Plaza har en dejlig beliggenhed tæt på strand og centrum i Budva. Hotellet er som en ferieby i sig selv, bestående af flere separate bygninger beliggende i frodige omgivelser med et stort parkområde og en boulevard, der går gennem området med butikker, caféer og restauranter. Her vil hele familien hygge sig!


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Bebyggelsen er behagelig, området virker rart
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Slovenska Plaza udgør tilsammen med Slovenska Plaza Superior et større hotelkompleks. Rummene er placeret over hele komplekset, men du har som gæst kun adgang til pool, restaurant og reception på det hotel, som du bor på. Øvrige faciliteter derudover er fælles.

Slovenska Plaza har et stort poolområde med separat børnepool, solstole og parasoller. Hotellet har flere restauranter og snackbarer, en café og en á la carte-restaurant, hvor der serveres lokale og internationale retter samt to barer (ikke alle er en del af All Inclusive programmet). I en af restauranterne er der livemusik flere aftener om ugen. I den populære café serveres enkle retter og der er musik og salsaaftener. På hotellet findes der forskellige aktiviteter i løbet af højsæsonen.

Flere forskellige forretninger, legeplads. Et mindre udendørs fitnessrum med 5 maskiner. Tennis mod betaling. På fællesområder er der mulighed for wifi mod betaling. Der er også internetcafé mod betaling.


Afstand til centrum og strand varierer alt efter hvor på hotelområdet man bor. Barer og underholdning kan opfattes som forstyrrende i visse værelser. I den øverste del af hotelområdet er der gennemkørselstrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Check ud foregår kl. 10.00.

Afrejselufthavn-københavn