1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Skærgårdskrydstogt Med Sea Swallow

Med et skærgårdskrydstogt blandt nogle af Kroatiens smukkeste øer får du en ferie med lidt ekstra af det hele. Du bor på den topmoderne M/S Sea Swallow og kan nyde et stort soldæk med både pool og solstole til alle. I løbet af turen krydser kaptajnen gennem skærgården og der er naturligvis skønne badestop i det krystalklare vand. Når ugen er slut har du blandt andet besøgt øen hvor flere scener fra filmen "Mamma Mia – Here we go again" er indspillet.

Livet ombord

M/S Sea Swallow har tre dæk samt et stort soldæk, hvor der er en mindre pool, brus og solstole til alle passager. Længst bagved er der en badeplatform med stige ned til havet. 

Dagene ombord er rolige. Mens kaptajnen styrer båden, kan du sole dig på det ca. 250 kvm store soldæk, køle af i restauranten hvor der er aircondition eller læse en bog i skyggen på dækket. Hver dag lægger både til ved badebugter eller strande, så alle kan bade i Adriaterhavet.

Livet i land

Båden lægger til i havnen om eftermiddagen hver dag. Nogle steder er byvandring med lokalguide inkluderet, hvor du kan se de mest velkendte seværdigheder. Andre gange kan du udforske omgivelserne på egen hånd, gå langs de små stræder eller slå dig ned med en kaffe på havnepromenaden og indsnuse atmosfæren. Nogle steder er der også muligheder for at leje cykel eller kano. 

Mad og drikke

I prisen indgår der morgenmad og frokost hver dag, som serveres ombord på båden. Til morgenmad er der nybagt brød, og til frokost kan du smage traditionelle retter fra Middelhavet - er du heldig er der friskfanget fisk. 

Den kombinerede lounge og restaurant på øvre dæk er ca. 100 kvm, hvoraf en del af det er udenfor. I restauranten er der aircondition samt gratis wifi og tv. 

Kahytterne

M/S Sea Swallow har 19 kahytter med enten dobbeltseng (200x160) eller to enkeltsenge (200x90 cm). Tv med satellitkanaler. 220 Volt. Gratis aircondition og lille deponeringsboks. Hårtørrer. Badeværelse med brus og toilet. Garderobe og plads til bagage under sengen. Kahytterne varierer i indretning og størrelse, men det er mellem 13 og 15 kvm. Kahytterne på dæk 1 har koøje som vindue.

Kombiner med sol- og badeferie

Du kan kombinere skærgårdskrydstogtet med en uges sol- og badeferie på nogle af Apollos hoteller i Kroatien. Du begynder med en uges krydstogt, og afslutter med en uges ren afslapning i en af de dejlige badebyer.