Skærgårdskrydstogt Med Kleopatra

Kroatien byder på en stor og smuk skærgård, og med M/S Kleopatra har du mulighed for at opleve den. I løbet af ugen kommer du bl.a. til øerne Brač, Hvar, Korčula og Mljet, og du oplever desuden byerne Omiš og Dubrovnik på fastlandet. Mens kaptajnen styrer båden kan du slappe af i en solstol på dækket. Om eftermiddagen ankommer båden til en ny havn, som du kan opleve på egen hånd. Lej en cykel, gå en tur, find en strand eller slå dig ned på en café og oplev bylivet.


Livet om bord

M/S Kleopatra har tre dæk samt et ca. 250 kvm stort soldæk med lille jacuzzi og brus. Der er solstole til alle passagerer. Længst bagved på båden er der en badeplatform med trapper ned til havet. 

Tidligt hver morgen forlader båden havnen og sætter kursen mod en ny havn. Hver dag stopper båden på vandet, så vi kan bade i det krystalklare vand. Nogle dage vil der også være små stop, hvor man kan gå i land et par timer.

Livet i land

M/S Kleopatra lægger til i havnene om eftermiddagen. Og så er der mulighed for, at du kan udforske omgivelserne på egen hånd. I nogle havne er det også muligt at leje cykler eller kano. I de større byer som Split og Dubrovnik kan du også shoppe. Og på øerne er det smukke strande med krystalklart vand, der lokker. I Hvar, Korčula, Dubrovnik og Split indgår også en byvandring med lokal guide. Du kan også tilkøbe udflugter i byerne Omiš og Cetina. 

Om aftenen finder du selv restauranter, som du vil spise middag på. Der vil være god mulighed for at finde hyggelige restauranter med god mad og lokale råvarer.

Mad og drikke

M/S Kleopatra har en kombineret bar og restaurant på ca. 100 m2, som også strækker sig udendørs på dækket. Inde i restauranter er der aircondition, gratis wifi og tv. 

Hver morgen serveres der morgenmad med nybagt brød, og til frokost serveres der frokost med lokale Middelhavsretter. Første aften indgår der også en velkomstmiddag, og der vil også være yderligere en aften, hvor kaptajnen byder alle passagerer på middag. Resten af middagene indgår ikke i prisen. 

Kahytterne

M/S Kleopatra har 19 elegante og rummelige kahytter med to separate senge (200x90) eller en dobbeltseng (200x160). Tv med satellitkanaler og gratis aircondition og deponering (lille deponeringsboks). Hårtørrer. Moderne badeværelse med brus og toilet. Garderobe og plads til bagage under sengen. 220 V. Kahytterne varierer i indretning og størrelse, men de er ca. 13-15 m2. Kahytterne på dæk 1 har koøje. På dæk 2-3 går man ind i kahytten via dækket. Der er vindue i hoveddøren

Kombiner med sol- og badeferie

Skærgårdskrydstogtet med M/S Kleopatra kan kombineres med en uges sol- og badeferie på et af Apollos hoteller i Kroatien. Her starter ferien med en uges skærgårdskrydstogt og slutter med en uge i en badeby. Hvis du ønsker at blive i skærgården, kan du tilbringe den sidste uge på en af ​​øerne Brač eller Hvar. Hvis du i stedet ønsker at bo på fastlandet, er der storbyen Split eller en af ​​de charmerende småbyer langs Makarska Riviera at vælge imellem.

Rejserute for M/S Kleopatra

Split - Bol (Brac) - Hvar - Korčula - Dubrovnik - Mljet - Pučišća (Brac) - Omiš (Makarska Riviera) - Split