1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Skærgårdskrydstogt Med Kleopatra

Kroatien byder på en stor og smuk skærgård, og med M/S Kleopatra har du mulighed for at opleve den. I løbet af ugen kommer du bl.a. til øerne Brač, Hvar, Korčula og Mljet, og du oplever desuden byerne Omiš og Dubrovnik på fastlandet. Mens kaptajnen styrer båden kan du slappe af i en solstol på dækket. Om eftermiddagen ankommer båden til en ny havn, som du kan opleve på egen hånd. Lej en cykel, gå en tur, find en strand eller slå dig ned på en café og oplev bylivet.

Skærgårdskrydstogt med Kleopatra i Kroatien

Livet om bord

Båden har tre dæk plus et soldæk på 250 m2 med jacuzzi, solstole og håndklædeservice samt halvtag for skygge. Det er bruser på soldækket og en badeplatform med to trapper. Den kombinerede salon og restaurant på øverste dæk er ca. 100 m2 og har aircondition stort tv, gratis wifi og panoramavinduer. Dele af restauranten er udendørs, men også under tag.

Livet i land

M/S Kleopatra lægger til i havnene om eftermiddagen. Og så er der mulighed for, at du kan udforske omgivelserne på egen hånd. I nogle havne er det også muligt at leje cykler eller kano. I de større byer som Split og Dubrovnik kan du også shoppe. Og på øerne er det smukke strande med krystalklart vand, der lokker. I Hvar, Korčula, Dubrovnik og Split indgår også en byvandring med lokal guide. Du kan også tilkøbe udflugter i byerne Omiš og Cetina. 

Om aftenen finder du selv restauranter, som du vil spise middag på. Der vil være god mulighed for at finde hyggelige restauranter med god mad og lokale råvarer.

Mad og drikke

M/S Kleopatra har en kombineret bar og restaurant på ca. 100 kvm, som også strækker sig udendørs på dækket. Inde i restauranter er der aircondition, gratis wifi og tv. 

Hver morgen serveres der morgenmad med nybagt brød, og til frokost serveres der frokost med lokale Middelhavsretter. Første aften indgår der også en velkomstmiddag, og der vil også være yderligere en aften, hvor kaptajnen byder alle passagerer på middag. Resten af middagene indgår ikke i prisen. 

Kahytterne

M/S Kleopatra har 19 elegante og rummelige kahytter med to enkeltsenge (200 x 90 cm) eller en dobbeltseng (200 x 160 cm), satellit-tv og deponering. Bad med brus og toilet, garderobe, aircondition og hårtørrer. Bagageplads under sengen. 220 Volt. Kahytterne er lydisolerede med branddør. Kahytterne på dæk 1 er ca. 15-17 m2 med to koøjer, kahytterne på dæk 2 (hoveddæk) er ca. 14-17 m2 med vindue ud mod dækket.

Kombiner med sol- og badeferie

Du kan kombinere skærgårdskrydstogtet med en uges sol- og badeferie på nogle af Apollos hoteller i Kroatien. Du begynder med en uges krydstogt, og afslutter med en uges ren afslapning i en af de dejlige badebyer.

Rejserute

Split – Brač – Hvar – Korčula – Dubrovnik – Mjlet – Pučisča – Omiš – Split