1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Skærgårdskrydstogt med M/S Arca

Tilbring en solrig uge i Kroatiens smukke skærgård med M/S Arca. I syv dage kan du se og opleve mageløs natur i form af nationalparkerne Krka og Kornati. Eftermiddage og aftener tilbringes i charmerende havne på øerne. På båden er der alt hvad du kan ønske af bekvemmeligheder - stort soldæk med solstole til alle, en bade platform at bade fra og lyse kahytter. Hver eftermiddag ligger båden til i en ny havn, og du har muligheder for at udforske nye steder hver dag.

Liv ombord på M/S Arca

M/S Arca er en moderne motorbåd med smukt indretning i maritim stil. På båden er der plads til 38 passagerer og en besætning på seks personer. På M/S Arca er der tre dæk og ca. 250 m2 solterrasse, der rummer en lille pool og liggestole til alle passagerer. På båden er der en badeplatform med to trapper og på solterrassen er der brusere.

Mad og drikke

På øverste dæk er der ca. 100 kvadratmeter restaurant med kombineret bar og lounge. I den klimatiserede restaurant er der gratis wifi og tv. En del af restauranten er udendørs, men stadig overdækket.

Hver dag serveres morgenmad med friskbagt brød, og til frokost serveres lækre middelhavsretter med lokalt touch. Nogle dage kan du se frem til frisk fisk på menuen.

På land

Tidligt om morgenen sætter kaptajnen kurs mod den næste havn og stopper for afsvalende badestop langs vejen. Når du er ankommet, vil du kunne udforske havnen og byen på egen hånd. På flere steder kan du leje en cykel og cykle til nærliggende strande og landsbyer. I Brač ligger bådene til i badebyen Bol og en af ​​Kroatiens mest berømte strande Zlatni Rat ligger indenfor cykelafstand. I Split er der også mulighed for god shopping og et lidt større restaurant udvalg.

Kahytterne

På Arca er der 18 rummelige og moderne kahytter med enten dobbeltseng (200x160 cm) eller to enkeltsenge (200x90 cm) og tv med satellitkanaler. Gratis aircondition og lille deponeringsboks. Hårtørrer. Moderne badeværelse med bruser og toilet. Garderobe og bagageplads under sengen. 220 volt. Kahytterne varierer i indretning og størrelse, men er ca. 13-15 kvadratmeter store. Kahytterne på dæk 1 har ventilvinduer. På dæk 2-3 går du ind i førerhuset fra dækket, vinduet er i døren.

Kombiner med sol og badferie

Kombiner krydstogtet med M/S Arca og en uges sol og badeferie på et af Apollos hoteller i Kroatien. Ferien begynder så med en uges krydstogt og slutter med en uge langs Makarska Riviera eller på en af ​​øerne Brač eller Hvar.

Rejserute for M/S Arca

Split – Nationalparken Krka – Zadar – Nationalparken Kornati – Zlarin – Vis – Biševo – Hvar – Brač – Split