1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Skærgårdskrydstogt Med Afrodita

Kroatiens skærgård er noget helt specielt. På et krydstogt med M/S Afrodita får du syv dage, hvor du kan opleve den smukke skærgård. Eftermiddagen og aftenerne tilbringes i nogle af landets smukkeste havne. Om dagen kan du slappe af i en solstol på soldækket, bade direkte fra båden og nyde Middelhavsinspirerede retter med et lokalt touch.

Livet ombord

Afrodita har to soldæk, hvor der også er mulighed for at ligge i skygge. På hoveddækket er der solstole og bord, og man kan sagtens bade direkte fra båden. For dem som har lyst, kan man også tilbringe en nat under stjernerne på dækket.

Livet på land

Hver eftermiddag ligger kaptajnen til i en ny havn. Og så er der mulighed for, at du kan udforske omgivelserne på egen hånd. I de større havnebyer, som fx Makarska og Dubrovnik, er der mulighed for at shoppe, og der er mange restauranter. 

I de mindre havne kan du fx leje cykel og udforske omgivelserne fra cykelsadlen. På Brač ligger båden til i Bol, og herfra er der ikke langt til Zlatni Rat, som er en af Kroatiens mest kendte strande. 

Kahytterne

Afrodita har 18 kahytter med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle kahytter kan der være 3 personer. Aircondition (et par timer i døgnet i højsæsonen). Garderobe og bagageplads under sengen. 220 Volt. Hårtørrer. Brus og toilet. Kahytterne på dækket har et kabinevindue. Kahytterne på dæk 2-3 har indgang fra dækket, og der er vindue i døren. Der er en stejl trappe mellem dæk 1a og 2a.

Mad og drikke

På hoveddækket ligger bådens restaurant med tilhørerne bar. Hver dag serveres der morgenmad med nybagt brød, og til frokost kan du se frem til velsmagende Middelhavsretter med et lokalt touch - hvis du er heldig, er der friskfanget fisk.

Kombiner med sol- og badeferie

Du kan kombinere skærgårdskrydstogtet med en uges sol- og badeferie på nogle af Apollos hoteller i Kroatien. Du begynder med en uges krydstogt, og afslutter med en uges ren afslapning i en af de dejlige badebyer.

Rute

Split – Brač – Makarska – Korčula – Dubrovnik – Mljets nationalpark – Hvar – Split