1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Skærgårdskrydstogt I Kroatien Med Paradis

Oplev Kroatiens ø-verden om bord på det moderne M/S Paradis. Skærgårdskrydstogtet varer en uge, og hver aften tilbringes i en af de charmerende havne. M/S Paradis lægger blandt andet til ved de store øer Brac og Hvar, men også ved den smukke perle Vis, der ligger langt ude i skærgården. På båden er der alt, hvad du kan ønske dig at nyde - et stort soldæk med solstole til alle, en badeplatform til svømmeture og lyse, pæne kahytter.

M / S Paradis er en moderne motorbåd med smuk indretning i marinestil. På båden er plads til 40 passagerer og en besætning på seks personer. M / S Paradis har tre dæk og et 250-kvadratmeter solterrasse med en lille jacuzzi og liggestole til alle passagerer. På båden er der en badeplatform med to trapper og på solterrassen er der brusere.

Mad og drikke

På øverste dæk er der ca. 100 kvadratmeter stor restaurant med kombineret bar og lounge. Den airconditionerede restaurant tilbyder gratis wifi og tv. En del af restauranten er udendørs, men overdækket.

Hver morgen serveres morgenmad med friskbagt brød, og til frokost serveres middelhavsretter med lokale detaljer. Nogle dage kan du se frem til frisklavet fisk på menuen.

Livet i land

Hver morgen sætter kaptajnen kurs mod den næste havn. Langs vejen er der forskellige stoppesteder, og du får mulighed for at svømme i smukke små bugter, men også at bade direkte fra båden. Vel fremme i havnen venter en sightseeingtur med en lokal guide. Derefter vil du være i stand til at udforske havnen og stedet på egen hånd. Et tip er at leje en cykel eller bil - så kommer du til strande og steder længere væk. Hvis du vil blive i havnen, er der selvfølgelig meget at se og opdage der også!

Kahytter

På Paradise er der 18 rummelige og moderne kahytter med enten dobbeltseng (200x160 cm) eller to enkeltsenge (200x90 cm) og tv med satellitkanaler. Gratis aircondition og lille deponeringsboks. Hårtørrer. Moderne badeværelse med bruser og toilet. Garderobe og bagagerum under sengen. 220 volt. Kahytterne varierer i interiør og størrelse, men er ca. 13-15 kvadratmeter store. Kahytterne på dæk 1 har et ventilvindue. På dæk 2-3 går du ind i kahytten fra dækket, vinduer i døren.

Kombiner med sol og badeferie

Kombiner krydstogtet med M / S Paradis og en uges sol og badeferie på et af ​​Apollos hoteller i Kroatien. Ferien starter med en uges krydstogt og slutter med en uge i Split, langs Makarska Riviera eller på en af ​​øerne Brač eller Hvar.