1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Skærgårdskrydstogt I Kroatien Med Freedom

M/S Freedom er en nybygget motoryacht som tager dig på et krydstogt til nogle af Kroatiens smukkeste steder. Under skærgårdskrydstogtet er det enkelt at slappe af og tage dagen som den kommer. Om bord er der alt hvad du behøver – et stort soldæk med en lille pool og solstole, en restaurant med tilhørende bar og bekvemme kahytter. Hver dag på ruten er der skønne badestop i små fine badebugter og hver aften ankommer båden til en ny havn.

Livet ombord på M/S Freedom

Dagene på M/S Freedom indebærer afslapning, seværdigheder, god mad og nye venner. Båden har tre dæk samt et ca. 250 kvm stort soldæk med lille pool, jacuzzi og bruser. Der er solstole til alle passagerer. Længst bagved på båden er der en badeplatform med trapper ned til havet. 

Tidligt hver morgen forlader båden havnen og sætter kursen mod en ny havn. Hver dag stopper båden på vandet, så vi kan bade i det krystalklare vand. Nogle dage vil der også være små stop, hvor man kan gå i land et par timer. 

Livet på land

Om eftermiddagen ankommer M/S Freedom til en aftenens havn. Nogle stop inkluderer byvandringer med engelsktalende lokalguide. På nogle stop kan man gå rundt på egen hånd. Udforsk havnen, tag på små udflugter til strande i nærheden, lej en cykel eller kano, hvis man kan. Du bestemmer. Kroatien har så meget at byde på!

Middage indgår ikke i prisen, så når det bliver aften, kan du finde en hyggelig restaurant og spise på.

Mad og drikke

I prisen indgår morgenmad og frokost hver dag, som serveres ombord på båden. Til morgenmad er der nybagt brød, og til frokost er der traditionel middelhavsmad - er du heldig er der også friskfanget fisk. 

Den kombinerede lounge og restaurant på øvre dæk er ca. 100 kvm, hvoraf en del af det er udenfor. I restauranten er der aircondition samt gratis wifi og tv.

Kahytterne

M/S Freedom har 19 rummelige kahytter med enten en dobbeltseng (200x160) eller to enkeltsenge (200x90 cm). Tv med satellitkanaler. 220 Volt. Gratis aircondition og lille deponeringsboks. Hårtørrer. Moderne badeværelser med brus og toilet. Garderobe og plads til bagage under sengen. Kahytterne varierer i indretning og størrelse, men de er enten ca. 13-15 kvm i størrelse. Kahytterne på dæk 1 har koøje.

Rejserute

Split – Brač – Hvar – Korčula – Dubrovnik – Mjlet – Pučisča – Omiš – Split