Dagsprogram for Afrodita

Skærgårdskrydstogtet Afrodita tager dig med på en fantastisk rejse gennem Kroatiens billedskønne skærgård og kystlinje. Krydstogtet starter i Split, og derefter sejler Afrodita mod syd. Hver aften lægger båden til i en ny havn, hvor du får lov til at udforske omgivelserne på egen hånd. Kombiner krydstogtet med en uges sol- og badeferie på en af Apollos hoteller i Kroatien. 

Book skærgårdskrydstogtet

Dag 1 - Split
Efter ankomst til Split gør vi os det hjemligt på båden. Velkomstmiddag serveres kl. 19.30. De gæster, der ankommer senere, serveres et koldt måltid. Overnatning om bord.

Dag 2 - Split - Brač - Makarska
Vi spiser morgenmad om bord og kursen går mod øen Brač. Her skal vi nyde en smuk gåtur og en dukkert i havet. Frokosten spiser vi om bord og tager derefter mod Makarska Riviera på fastlandet. Vi spiser middag på en lokal restaurant (ikke inkl.).

Dag 3 - Makarska Riviera - Korčula
Efter frokost tager vi til øen Korčula og stopper på vejen for en svømmetur. Vi spiser frokost om bord og ankommer sent på eftermiddagen til Korčula, der siges at være stedet hvor den opdagelsesrejsende Marco Polo blev født. Vi nyder en middag på en lokal restaurant (ikke inkl.).

Dag 4 - Korčula - Dubrovnik
Vi forlader Korčula om morgenen og tager mod Dubrovnik. På vejen stopper vi for en kølende dukkert og spiser også frokost om bord. Om eftermiddagen når vi frem til Dubrovnik, byen der er berømt for sin smukke gamle bydel, omkranset af en ringmur. Her findes mange fine restauranter, hvor du kan nyde din middag (ikke inkl.).

Dag 5 - Dubrovnik - Mljets nationalpark
Vi tager til øen Mljet og har et badestop på vejen. Vi spiser frokost, inden vi ankommer til Mljets nationalpark, hvor vi skal på en naturskøn gåtur rundt om de smukke søer og på en lille færgetur over til Benediktinerklostret på en ø. Middag med kaptajnen om bord (inkluderet).

Dag 6 - Mljet - Hvar
I dag har vi kursen mod lavendeløen Hvar. På vejen stopper vi ved de skjulte bugter ved halvøen Peljesac for at bade. Frokost om bord. Om eftermiddagen ankommer vi til Hvar by med sin helt unikke kulturelle og historiske arv. Øen har en lang tradition for turisme, takket være det herlige klima, de smukke omgivelser og gastronomiske oplevelser. Middag på en lokal restaurant (ikke inkl.).

Dag 7 - Hvar - Split
Om morgenen tager vi til Milna på øen Brač, hvor vi skal nyde at slappe af med sol og bad. Vi spiser frokost om bord og tager derefter videre til Split. Middag på en lokal restaurant (ikke inkl.).

Dag 8 - Split - Danmark
Efter morgenmaden forlader vi båden. De gæster der har valgt at blive en uge til i Kroatien kører til deres hotel. De der skal tilbage til Danmark.,kan opbevare bagagen på båden og gå på opdagelse i skønne Split inden transport til lufthavnen og videre tilbage til Danmark. Har du valgt at kombinere krydstogtet med sol- og badeferie, fortsætter du til det valgte hotel efter udcheckning fra båden.

Billeder fra skærgårdskrydstogtet

Havnepromenaden i Makarska

Havnepromenaden i Makarska

Korcula

Middelalderbyen Korčula

Gade i Dubrovnik
Det er mange hyggelige restauranter i Dubrovnik

Havnepromenaden i Hvar
Havnepromenaden i Hvar