Udflugter, Makarska Riviera

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Adriatic Blue - Bådtur til øen Brac

Tag med på en skøn dag til havs, hvor vi sejler over til øen Brac – en af Kroatiens smukkeste øer. Om bord kan du nyde solen, de lækre omgivelser og slappe af inden vi går i land i byen Bol på Brac. Men først bliver der serveret grillet makrel og lokal vin, inden du får mulighed for at spadsere lidt rundt i den hyggelige by. Her ligger blandt andet den berømte strand, Zlatni Rat, der betyder det gyldne horn. Stranden ændrer form alt efter vind og strømforhold, hvilket gør den meget unik og klart et besøg værd! Her kan du spendere nogle afslappende timer, hvis du vil, inden vi sejler tilbage mod rivieraen.


Frokost er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 321 DKK
Børn (2-11 år): 161 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag
Book

Aftentur til Dubrovnik

Oplev den eventyrlige by Dubrovnik når solen er gået ned! Byen, som blev grundlagt allerede tilbage i 600-tallet, optræder i dag på UNESCOs verdensarvsliste og er fuld af arkitektoniske mesterværker. På vores aftentur rundt i byen bliver der fortalt spændende historier som byens pladser, kirker, torve og havnen gemmer på, alt sammen i lyset af fakler og lanterner. Hele den gamle bydel er omringet af den mægtige bymur, der har spillet en væsentlig rolle i Dubrovniks turbulente historie.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Byrundtur i Split

Split er en moderne storby med historiske rødder! Det var her hvor den romerske kejser, Diocletanus, opførte sit palads i 300-tallet, hvilket stadig udgør byens hjerte. Langs paladsets vestlige mur løber havnepromenaden Rivan. I Split finder du også en af verdens ældste katedraler og et flertal af velbevarede historiske bygninger.

Der er ikke meget som slår Split, når det gælder shopping og du får her god tid til at kigge i butikker! Desuden findes her et stort antal af cafeer, hvor de indfødte selv oftest sidder og nyder deres kaffe. Her kan du slå dig ned med en kop kaffe og iagttage folkelivet. Desuden tager vi til slut også op i bjergene til Klis og den lille etno-by Stella Croatica.  

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet.

Voksne (12+ år): 261 DKK
Børn (2-11 år): 131 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - aften
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Dalmatinsk Aften - En smag af Kroatien

Tag med på denne tur op i de flotte Biokovo-bjerge og oplev en ægte dalmatisk aften. Vi slår os ned på en typisk by restaurant, hvor vi kan nyde udsigten ud over det frodige landskab. Hvis vejret tillader det, kan vi også få en af de flotteste solnedgange i verden at se. I løbet af aftenen tilbydes vi traditionelle dalmatiske specialiteter og velsmagende kroatisk vin. Slap af i hyggeligt selskab til traditionel musik og folkedans. En perfekt start på ferien!

Middag er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 431 DKK
Børn (2-11 år): 216 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Finsk, Skandinavisk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Søndag
Book

Dubrovnik

Eventyrbyen Dubrovnik blev grundlagt allerede tilbage i 600-tallet og optræder i dag på UNESCOs verdensarvsliste. Vi vandrer rundt blandt byen arkitektoniske mesterværker og hører spændende historier om paladser, kirker, torve og havnen.  Hele den gamle bydel er omringet af den mægtige bymur, der har spillet en væsentlig rolle i Dubrovniks turbulente historie. 

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 441 DKK
Børn (2-11 år): 221 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag, Fredag
Book

Hvar – én af verdens smukkeste øer

Vi besøger Hvar, som er et af de mest solrige steder i Kroatien, og som Travel Magazine har kåret til at være en af verdens ti smukkeste øer. Øen bugner af hippe barer, trendy designerbutikker, eksklusive restauranter og luksusyachter. Lokale kendisser såvel som internationale stjerner og berømtheder holder gerne deres sommerferie her.

Italienerne har sat et stort præg på øen; de byggede blandt andet det berømte teater i 1600-tallet. Vi slentrer også rundt i den smukke havn, besøger Franciskaner-klosteret og ser resultatet af nonnernes tålmodige arbejde i Benediktiner-klosteret. . Efter den guidede tur er der tid på egen hånd til, at gå på opdagelse i de små, charmerende gader eller tage en dukkert fra klipperne i det klare vand.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 551 DKK
Børn (2-11 år): 276 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Imotski - Vingård og bjergsøer

Et lille stykke inde i landet ligger en lille by Imotski i et naturskønt landskab og med en interessant historie. Udsigten over de mægtige røde og blå indsøer er som taget ud af et eventyr. Her driver familien Grabovac en stor vingård som vi besøger. Vi ser og hører mere om hvordan deres vinproduktion forløber, og så slutter vi naturligvis af med en lille smagsprøve.

Snacks og vin er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 381 DKK
Børn (2-11 år): 191 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - aften
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Krka Nationalpark og Šibenik - Natur og kultur i ét

Šibenik er en af Kroatiens mange smukke kystbyer, der byder på en hyggelig havn og en fin gammel bymidte. Den mægtige St. James katedral fra 1400-tallet er et af byens varemærker, og kirken er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv. I Krka fosser et vandfald ned over 17 naturlige barrierer og former et spektakulært vandlandskab. Det er utrolig smukt, og du får god tid til at koble helt af her under de store træer og bade i det krystalklare flodvand.

Bemærk at nationalparken er dyrere i højsæsonen (juli og august).

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Krka Nationalpark og Trogir - Natur og kultur i ét

Nationalparken Krka har en helt unik flora og fauna. Ved Krkafloden er der mange imponerende vandfald, og du kan slappe af i skyggen ved de store træer, udforske det maleriske landskab eller tage en kølende dukkert ved vandfaldet.

Efter besøget i Krka fortsætter vi til en af Europas ældste byer, Trogir. Byen blev grundlagt af grækerne og er omringet af en bymur fra middelalderen. Byen er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og her findes stadig et flertal af historiske bygninger.

Bemærk at det i højsæsonen (juli og august) er lidt dyrere at besøge nationalparken.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 491 DKK
Børn (2-11 år): 246 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag
Book

Marked i Zadvarje, bådtur og frokost

Afgår fra: 

Tag med på denne vidunderlige og oplevelsesrige dag, som både inkluderer marked, bådtur og frokost! Dagen starter med en halv times bustur, hvor vi hører mere om livet i Kroatien. Vores første stop er i den lille bjerglandsby Zadvarje, hvor vi besøger det lokale marked, som er ca. 300 år gammelt. Her får i en time på egen hånd til at opleve markedet, og købe honning, olie og andre kroatiske specialiteter.

Vi fortsætter udflugten til den lille havneby Omiš, som er beliggende ved Cetina-flodens udmunding. Vi starter med en guidet tur gennem byen, hvorefter der bliver tid på egen hånd til at udforske byen nærmere. Herefter går vi ned til floden, hvor bådene venter på at tage os med på en tur gennem de mægtige bjerge. Vi stopper ved restauranten Radmanove Mlinice, hvor vi spiser frokost og nyder den fantastiske natur omkring os.

Frokost, vin og vand er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 491 DKK
Børn (2-11 år): 246 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Mostar - Orientens vindue

Vi tilbringer en spændende dag i den smukke og fascinerende by, Mostar. Den var tidligere en af de vigtigste handelsbyer i regionen takket være sin beliggenhed ved Neretvafloden. Her levede indbyggerne i harmoni inden 90-tallets tragedier forandrede byen for altid, og sporene efter krigen er stadig tydeligere her, end i nogen anden by i det tidligere Jugoslavien.


I dag er byen splittet, med katolikker på den vestlige side af floden og muslimer på den østlige. Byens stolthed er den berømte bro, Stari Most, som forbinder begge sider. Broen blev ødelagt under krigen, men er siden blevet genopbygget. 


Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 441 DKK
Børn (2-11 år): 221 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Rafting - Eventyr på floden

Når det kommer til friluftsliv har Kroatien rigtig meget at byde på! Om bord i en stor gummibåd kan både store og små, under trygge forhold få lidt ekstra spænding i ferien.

Snacks er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 491 DKK
Børn (2-11 år): 246 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Mandag
Book

Sarajevo och Mostar

Bosnien-Herzegovinas hovedstad Sarajevo har altid spillet en vigtig rolle på grund af sin placering på grænsen mellem øst og vest. Placeringen har også haft indflydelse på byen og har givet den en ganske særlig charme, som gennem mange år har lokket besøgende hertil. Byen ligger smukt mellem de grønne bakker og floden, Milijacka, der løber gennem hele byen og langs den ligger hovedtorvet Baščaršija, der er byens kulturelle og religiøse centrum. Her er en aldeles speciel og unik stemning!

På vejen tilbage besøger vi handelsbyen Mostar ved Neretvafloden. Blandt andet besøger vi den berømte bro Stari Most som forbinder floden.

4-retters menu med typisk bosnisk mad er inkluderet i prisen og drikkevarer kan købes på stedet.

Voksne (12+ år): 731 DKK
Børn (2-11 år): 366 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag
Book