Tamaris

apollo mondo enjoy

  • • Apollo Mondo Enjoy-hotel
  • • Mange stamgæster
  • • Ved strandpromenaden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til hotel Tamaris - et af vores mest populære hoteller langs Makarska Riviera. Hotellet ligger nær strandpromenaden i Tucepis udkant. Her er der god service og skøn atmosfære, som giver dig de perfekte forudsætninger for en vellykket ferie. Her har hele familien plads i de rummelige lejligheder. Hotel Tamaris er et Apollo Mondo Enjoy-hotel med høj tilfredshed blandt vores gæster og med et lokalt touch.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf én enkelt lejlighed som er handicaptilpasset. 2-værelses superior lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer eller 2-6 personer. 3-værelses superior lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Beliggenheden og god service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Tamaris ligger i rolige omgivelser på strandpromenaden med restauranter og caféer i Tucepis udkant. Ved poolområdet er der en mindre pool med børnesektion, solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling.
Vil du bade i havet ligger der en fin rullestensstrand lige nedenfor stranden med solstole, parasoller og vandsportsaktiviteter mod betaling.

Hotellet har en a la carte restaurant, Freyja, som serverer kroatiske retter og snacks. Restauranten har både indendørs- og udendørsservering. Gratis wifi på fællesområder samt på stranden nedenfor hotellet. Gratis internethjørne i receptionen. Massage og andre forskellige behandlinger mod betaling. Gratis sauna og lille, men veludstyret fitnessrum. Udlejning af cykler, kajakker og paddleboards, Veksling af valuta og hæveautomat. Barneseng og klapvogn er muligt (bookes ved bestillingen for at være garanteret). Gratis parkering. Lille butik på hotellet med souvenirs, vin og ost.

Hotellet er bygget i syv etager og har restaurant og reception på nederste etage. Til hotellet hører en helt nybygget fløj med værelser og lejligheder. Musik fra nærliggende hoteller kan virke forstyrrende. Begrænset trafik.


Her kan du læse mere om Apollo Mondo Enjoy-hoteller.

Måltider

Lejlighederne: Ingen. Morgenmadsbuffet mod tillæg. Værelserne: Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Tamaris er en af vinderne i TripAdvisors Travelers' Choice Awards 2018.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi