1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Miramare

  • • Rummelige lejligheder
  • • Gåafstand til centrum
  • • Populært lejlighedshotel

Nær halvøen Sveti Petar ligger lejlighedshotellet Miramare, og herfra har du en fantastisk udsigt over Makarskas havn. Gåafstand fra hotellet til det meste - strandpromenaden Riva, de smalle brostensbelagte gader og en af Dalmatiens lækreste strande.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer eller 1-5 personer. Familie-værelser for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Miramare ligger i udkanten af Makarskas havn, og har en lille fin pool samt en solterrasse med parasoller og solstole. Der findes også en indendørspool, fitness og sauna på hotellet.

Her er også en hyggelig a la carte-restaurant, som tilbyder en smuk udsigt over havnen og byen. Hotellet har også en bar. Skønhedscenter mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Roomservice. Ved ankomst/afrejse standser transferbussen ca. 100 m fra hotellet. Bagagen transporteres ikke.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Hel- og halvpension mod tillæg. Måltiderne serveres normalt i form af en buffet, men også være a la carte eller en fast menu.

Vær opmærksom på

Sommer 2019 kan familie-værelser ikke bookes.