Vores rejsemål, Makarska Riviera

byer sorteret efter

På en rejse til Makarska kan du opleve en hyggelig havneby, som er centrum for turister på Makarska Riviera. Her er fine strande, god mad og en spændende historie i en by, der har meget at fortælle.

Læs mere om Makarska 22 hoteller fra 1.598 DKK

Rejs til Makarska Riviera og oplev den skønne lille badeby Promajna. Langs kysten er der fine bugter med rullestensstrande og vandet er smukt turkist og krystalklart. Strandkanten er beklædt af pinjetræer der giver en behagelig skygge. Hvis du vil se mere af kysten er der en vandresti som går langs ...

Læs mere om Promajna 11 hoteller fra 1.498 DKK

I Tučepi mødes du af Makarska rivieraens smukkeste strand. Den flere kilometer lange rullestensstrand lokker med herligt vand og afslapning i pinjetræernes skygge. Husk at opdage Tučepis rige kulturliv og spændende historie.

Læs mere om Tucepi 10 hoteller fra 1.498 DKK

Ved foden af bjergmassivet Biokovo, lige ned til havet ligger Baška Voda. En meget hyggelig by der passer til dig som ønsker rolige omgivelser. Her er et godt udvalg af restauranter, shopping og badeliv. Her er en lang skøn strandpromenade der er hyggelig til en gåtur i solnedgangen.

Læs mere om Baska Voda 7 hoteller fra 3.284 DKK