1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Waterman Beach Village Bungalow

  • • Fine camping bungalows
  • • Egen udeplads
  • • Mange faciliteter uden for døren

Velkommen til en bekvem og god til prisen campingferie i Supetar på Brač i Kroatien. På Waterman Beach Village Bungalow bor du i enkle, men fine camping bungalower, alle med egen udeplads og med mange faciliteter lige uden for døren.


Værelsestyper

3-værelses-lejligheder i camping bungalower for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Lidt langt væk fra centrum, men dejlig stil langs vandet Dejlig ro og pænt og velholdt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 90 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Waterman Beach Village Bungalow er en skønt kroatisk campingområde ved havet på øen Brac. Som mange af sydeuropas campinger er det velfungerende med fine campingbungalower for op til seks personer. På campingområdet er der pool, separat børnepool, solstole og parasoller. Buffetrestauranten Sunset Point ligger midt i campingområdet og tilbyder morgenmad og middag. Restauranten, som tilbyder skøn udsigt fra sin terrasse, serverer traditionel, hjemmelavet kroatisk mad og en masse andet godt. Mulighed for pizza take-away. Lille legeplads i forbindelse med restauranten.

På fem minutter er du nede på den fine rullestensstrand med krystalklart vand. Ved stranden findes solstole mod betaling. Ved indgangen til campingområdet finder du Mika's Park, som er et sjovt aktivitetsområde for familien. Bordtennis, minigolf, boccia osv. Gratis vaskemuligheder for områdets gæster (man skal selv købe vaskemiddel). Ca. 150 m uden for campingområdet ligger et LIDL supermarked. Den fine havneby, Supetar, ligger ca. 650 m fra området.

Måltider

Ingen. Morgenmad eller halvpension mod tillæg.