1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Gava Waterman Resort Milna

  • • All Inclusive hotel
  • • Vælg mellem pool eller klippestrand
  • • Faciliteter og aktiviteter for hele familien

Velkommen til Gava Waterman Resort på smukke Brac i Kroatien. Her kan du vælge at bo i hovedbygningen eller i de hyggelige bungalower, der er spredt ud på hele hotelområdet. Poolområde med separat børnepool samt masser af aktiviteter på land og til vands. Et godt hotel for hele familien.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i bungalow for 2-4 personer, heraf 1 barn. Større dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser i bungalow for 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses suiter for 4-6 personer, heraf 2 børn. Island Bungalow for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

alt var godt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 1,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gava Waterman Resort Milna er et moderne hotel, der består af flere bungalowlignende bygninger spredt over hotelområdet. I hotellets hovedbygning ligger receptionen, fitnessrum og lobby. I en separat bygning ligger buffetrestauranten.

Poolområde med flere pools, heraf en separat børnepool. To poolbarer. Der er en privat bro ca. 150 m fra hotellet med trin ned til havet for hotellets gæster. Du kan også bade direkte fra klipperne. Gratis solstole og parasoller både ved poolen og i nærheden af broen. Håndklædeservice mod depositum.

Gratis fitness-faciliteter og multi court som blandt andet kan anvendes til at spille fodbold, basketball og badminton. Nybygget spa med udsigt over havet. Indendørs pool og sauna. Massage mod betaling. Gratis aktiviteter som minigolf, bordtennis og boccia.

Gratis wifi på fællesområder. Butik. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale for børn 4-12 år. Legeplads. Mulighed for diverse former for vandsportsfaciliteter i Milna by mod betaling. Gratis hotelbus til Milna centrum (ca. 1,6 kilometer herfra), faste tider og mod reservation. Lokaltrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
- Frokostbuffet, kl. 12.00-14.00
- Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00 (3 gange om ugen er der tema-middag, kroatisk, mexicansk og dalmatisk)
- BBQ-middag én gang pr. ophold. Reservation kræves
- Is, kl. 10.00-1800
- Eftermiddags sandwich, kl. 15.30-17.00
- Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.