1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Bluesun Elaphusa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Dorthe,
Odense

+
God beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2018-06-02


7 ud af 10

osmo,
järvenpää

+
hyvinhoidettu
-

Bekræftet køb : 2018-09-29


9 ud af 10

Kati,
Tampere

+
Siisti ja hyvä aamiainen.Lyhyt matka rannalle.
-
Pois lähtiessämme respa alkoi vaatia maksua aamiaisesta ja väitti,että olimme käyneet myös lounaalla...Aamiainen kuului matkan hintaan,eikä kertaakaan syöty hotellilla,koska koko ruokasysteemi oli outo.Tuli hieman syyllinen olo lähtiessämme.Jokin marketti olisi kiva lähistöllä.

Bekræftet køb : 2018-09-29


8 ud af 10

,

+
Siisti ja hiljainen
-
Asiakkaiden huomioiminen.

Bekræftet køb : 2018-09-22


8 ud af 10

Mari,
Turku

+
Hyvä aamupala ja allasalue
-
Hotellihuone ei ollut neljän tähden tasoa: suihku ei toiminut kunnolla, huoneen ovi vaikea sulkea, pieni pimeä parveke ym.

Bekræftet køb : 2018-06-30


9 ud af 10

Katja,
Helsinki

+
Sijainti, ystävällinen henkilökunta, kiva allas-alue
-
Ilta-ohjelmaa myös lapsille sopivammaksi

Bekræftet køb : 2018-06-27


9 ud af 10

Elisabet,
Pietarsaari

+
Rauhallinen, puhdas
-

Bekræftet køb : 2018-05-26


8 ud af 10

Esa,
Turku

+
Todella siisti ja mukava hotelli. Ruoka oli hyvää ja monipuolista.
-
Ravintolan juomatilauksissa oltiin todella hitaita. Usein vasta jälkiruuan kohdalla kysyttiin juomatilausta. Lisää henkilökuntaa kiireaikoina!

Bekræftet køb : 2018-05-26


7 ud af 10

,

+
Ingen beste, da det var soul uke så var det helt pyton, Apollo burde absolutt informert om det da æ bestilte, vare fest og fyll, og vi hadde med en 2 åring!
-

Bekræftet køb : 2018-10-06


8 ud af 10

Birgirth,
Ålesund

+
God frokost, fin beliggenhet.
-
Slitte tepper på rommet. Kvalmende , parfymert lukt i gangene i vår fløy. Mulig rengjøringsmiddel eller fra støvsugeren.

Bekræftet køb : 2018-10-06


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

888 bedømmelser
Meget godt
 
411
Godt
 
331
Middel
 
96
Mindre godt
 
30
Dårligt
 
20

5 nyeste bedømmelser

23-09-2018

Indlæg af Kenneth982 Frederiksberg, Danmark

Udenfor hvis man ikke er fransk

Hotellet og personale er helt fantastiske meget hjælpsomme i receptionen, og selvom jeg misforstod konceptet med all inklusiv var der ikke nogen sur mine over jeg alligevel ikke ville have all inklusive dejlig oplevelse vores værelse i D bygningen etage 1 er super fantastisk. Det eneste minus er, at star tour/ tui ikke har guider her på hotellet som er skandinaviske til et velkomstmøde. Der synd og det underholdning team/entertainment team synd de kun taler Fransk det er ikke alle der kan Fransk så kan man godt føle sig lidt udenfor. Rejser meget til Tyrkiet og deres entertainment team præsentere på Engelsk - Russisk - Tysk - Fransk og Hollandsk der føler man at man fatter hvad der sker. Det er synd at man ikke føler man må være med.

 
13-07-2016

Indlæg af Hetlandish København, Danmark

Fantastisk sted, men fransk Ibiza stemning ved poolen!

Vi har været 6 dage på Elaphusa. Hotellet ligger 10 min. gang fra den berømte og smukke strand Zlatni Rat, og ca. 20 min. gang fra lille hyggelig by Bol. Stedet er virkelig vidunderligt og vandet fuldstændig fantastisk, klart og turkis farvet. Hotellet var fint. Sødt og venligt personale, og der er hvad der skal være. Maden helt klart ok, og passer rigtig godt til børnefamilier. Det eneste, og synes vi, ret store minus var en nærmest manisk underholdning ved poolen fra formiddag til aften med høj techno musik, og hele tiden nogle der råbte alt muligt på fransk. Der var rigtig mange franskmænd, så derfor gav det god mening, men var man ikke fransk talende, var man rimelig hægtet af. Vi synes det var synd for sådan et smukt sted at det skulle være smadres med virkelig dårlig techno. (Havde musikken så bare være noget god musik!) Og så skulle man væk fra hotellet, hvis man ville slippe for det. Men det er jo smag og behag;-) Ellers et skønt sted.

 
19-07-2015

Indlæg af Z2883YJchristined Railay Beach, Thailand

Et fantastisk børne- og voksenhotel

Jeg besøgte hotellet med hele min familie 11 voksne og 9 børn. Børnene elskede det og det samme gjorde de voksne. Dejlig velfungerende pool, smuk udsigt og god morgenmad. Perfekt beliggenhed og god parkering. Hotellet har et fantastisk spa område og alle muligheder for aktiviteter for børn og voksne. Det kan kun anbefales!

 
09-05-2019

Indlæg af nun0l Larochette, Luxembourg

Vacations

The most beautiful village, with a lovely quiet hotel in a so peaceful island... I just loved the week I stayed in Elaphusa hotel. 5 stars , in particular I have to thank to Katarina martinić the attention she has at the restaurant , and to Ivana at room service, also to the ladies at front desk, The most lovely persons and that make me and my wife feel like in paradise. Thank you all, Great team.

 
22-04-2019

Indlæg af louisalikespizza

Nice place to stay

This hotel is very well located and the staff are very helpful. There is a wide variety of food available for breakfast which is generally pretty good. Our room was clean and private. The pool area is a good size and also clean. We would recommend this as a convenient and nice place to stay in Bol.