Bedømmelse af Cavo Orient

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 476 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Faciliteterne - nye og fine omgivelser
-

Bekræftet køb : 2019-09-16


5 ud af 10

+
-
Maden var SÅ skuffende, og en af grundene til at vi aldrig kommer igen.

Bekræftet køb : 2019-09-09


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-02


10 ud af 10

+
Udsigten var helt fantastisk, personalet var meget serviceminded og vildt gode til børn, vi havde ikke selv børn med men vi bemærkede det flere gange at de pjattede meget med børn og babyer. Maden var lækker. Kan varmt anbefale hotellet til andre der besøger smukke Zakynthos.
-

Bekræftet køb : 2019-08-26


6 ud af 10

+
Egen pool
-
Bedre bar samt restaurant

Bekræftet køb : 2019-08-26


10 ud af 10

+
Det søde og hjælpsomme personale, det smukke værelse og at poolen var lige uden for værelset.
-
En rigtig badebro ved havet ville være at foretrække. Det er svært at gå på den gyngende bro der er nu, og det er meget svært at komme op fra vandet igen. Broen var desuden ikke samlet de første 4dage af vores ferie og det første stykke bro kom aldrig på. Så det var umuligt for os at bruge broen.

Bekræftet køb : 2019-08-19


8 ud af 10

+
Vores pool
-
Der skal stilles flere vand i køleskabet på værelset. Og ansæt folk der gider at være sociale og sælge Apollo rejser.

Bekræftet køb : 2019-07-29


8 ud af 10

+
Lækkert med egen pool lige foran flere lejligheder. God udsigt over havet. Meget venligt personale. God rengøring. Mange liggestole var godt.
-
Maden i forbindelse med fuldpension var ikke tilfredsstillende. Måltiderne var en blanding af tilfældige retter og der var sjældent noget tema i maden på trods af at der i hotellets bog var nævnt madtemaer som mexikansk, græsk, BBQ osv. Retterne var meget ens fra dag til dag, og vi savnede variation. En del af buffeten var tzaziki, men den var helt smagløs og det undrede os meget at man på en græsk restaurant ikke kan tilberede en ordentlig tzaziki.

Bekræftet køb : 2019-07-22


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-15


6 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Meget dårlig rengøring vores værelse blev glemt 2 gange og først da vi klagede fik vi gjort rent kl 20:30 glemte at hive os vand og kaffe 3 dage.

Bekræftet køb : 2019-07-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

87 bedømmelser
Meget godt
 
29
Godt
 
23
Middel
 
16
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

03-09-2018

Indlæg af Søren Q Ringsted Kommune, Danmark

Vanvittigt godt!

Fantastisk oplevelse på Zakynthos! 5+ ****** til Apollo! Vi boede på det nye Cavo Orient med havudsigt og direkte pool adgang. Lækre værelser, lækker mad og vanvittig god service fra personalet på hotellet. Har været mange steder men sjældent oplevet en så vild imødekommenhed! Eneste punkt til forbedring er adgangsvejen til havet fra stranden. Den er lidt farlig og svært at komme i. Synes det er synd folk glemmer at anmelde positivt nu hvor hotellet virkelig har oppet sig!

 
14-06-2018

Indlæg af laurabangs93 Frederikssund Kommune, Danmark

Dejlig afslappende ferie

Min kæreste og jeg var en uge på hotellet. Der var både positive og negative ting ved vores ophold. Positive: Værelserne var flotte og nye med en god seng og dejligt bad. Vi havde valgt værelse med egen privat pool, hvilket jeg klart vil anbefale. Det var helt fantastisk :) Generelt var hotellet rent og pænt og man kunne godt se at det var nyt. Hotellet ligger i rolige omgivelser, som giver en mulighed for at slappe helt af. Der er masser af behagelige solsenge man frit kan benytte sig af. Fitness rum og morgenyoga er også positivt. Poolbaren er hyggelig med en rigtig imødekommende og glad tjener, som spreder en god stemning. Dog er priserne lidt dyre. Negative: Der er meget fugtigt på værelset, så håndklæder føles våde hele tiden. Vi måtte flere gange op i receptionen og bede om toiletpapir, da rengøringspersonalet ikke havde givet os noget. Restauranten er ok, dog meget kantineagtig. Maden er også ok og et godt bredt udvalg, dog meget ensformigt og mange af retterne kører igen dag efter dag. Hotellet ligger meget afsides og der er langt til andre restauranter/cafeer. Lidt skuffende strand som ikke er så stor. Vandet er dog dejligt at bade i. Alt i alt havde vi et godt ophold, taget de negative ting i betragtning. Og jeg vil anbefale hotellet til andre, der vil have en dejlig afslappende ferie :)

 
12-02-2020

Indlæg af lisa9875

CRYSTAL BLUE SEA

We visited that amazing place last summer. The weather was great. The place was amazing. The sea in front of the hotel was superb. The best crustal sea you can sea. The hotel had water sports we used. The staff was absolutely fantastic. We had half board package. The breakfast and the dinner where fantastic. We had to choose from 14 different dishes. A lot of different vegetables and fruits. Also many different sweets. We already booked two weeks for this summer. A really nice 4star hotel.

 
12-02-2020

Indlæg af Kitsoke

Mr

I spent there 7 fantastic days. The hotel was so peaceful. The location was seafront with great seaview. Is a fantastic brand new hotel. The rooms where more than big and great. The mattress of the bed is the best i have ever seen in a hotel. Really comfortable. The food was amazing really big variety and fantastic Greek taste. The staff really friendly and so helpful.

 
12-02-2020

Indlæg af Esmee1980

Ms Esmee

Me and my boyfriend were to that fantastic hotel for 7 days. Amazing place infront of the sea. We had a privare pool suite infront of the sea. The cleaner Elena was excellent. The barman bazukas was realy professional. The staff of this hotel was very friendly. The food was amazing. The excursions of the hotel fantastic. My boyfriend also made 5 timew jet ski from the hotels watersports. We passed 7 fantastic days. See you this year as well.