1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Cavo Orient

 • • Rolige omgivelser
 • • Poolområde med udsigt over havet
 • • Book dobbeltværelse med delt pool

Nybyggede Cavo Orient er vores nyeste Apollo Mondo Selected-hotel og er beliggende i den rolige by Tragaki på Zakynthos. Hotellet har både et dejligt poolområde, en privat strand og flere værelser med delt pool. Her venter desuden lækker baristakaffe på Mondo Coffee, sjove timer for børnene med Polly & Mino Playtime og morgenyoga.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer eller 2-4 personer. Dobbeltværelser, Beachside for 2-4 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer eller 2-3 personer eller 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Udsigten.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Rolig oase med fantastisk udsigt
På Hotel Cavo Orient venter der dig en skøn ferie. Poolområdet har solstole og parasoller med en skøn udsigt og en svalende brise fra havet. Her er også en separat børnepool med solbeskyttelse for de yngste gæster. Nedenfor hotellet er der et solplateau med et mindre antal solstole og parasoller og en smal strand med sten og klipper, du kommer dertil via to trætrapper i hver ende af platauet.

Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee er nabo til poolen. Her kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet! Baristaer fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst.

Restauranter
Hotellets buffetrestaurant ligger på 2. etage og har panoramavindue med udsigt over havet. Her er morgenmads- og frokost buffet hver dag. Om aftenen er der middagsbuffet med et varieret udbud, og nogle aftener serveres græske specialiteter. Hver aften afsluttes med et dessertbord med kager og bagværk fra hotellets eget bageri. Det findes også en snackbar, som serverer enkle retter og snacks.

Vil du opleve området udenfor så er der to gode restauranter nær hotellet. Den ene serverer hovedsagligt fisk og skaldyr, den anden er af mere traditionel græsk karakter. Spørg gerne i receptionen eller vores personale på stedet om flere muligheder og tips.

Sport og træning
På vores Apollo Mondo Selected hoteller skal det være let at leve sundt. På Cavo Orient findes et lille fitnesscenter med godt udstyr for dig, der elsker at træne på egen hånd. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Sommer tider tilbydes anden holdtræning på hotellet. Tidspunkter og aktuelt ugeprogram fås på hotellet.

I forbindelse med hotellet findes løbe- og cykelruter. Hotellet står gerne til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at leje cykel. Gangstave samt cykel- og løbevogne kan lånes mod depositum i receptionen.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
Fem dage om ugen er legerummet (Pollynesien) bemandet med uddannet, skandinavisktalende personale. Så venter Polly & Mino Playtime – to timer med sjove og lærerige aktiviteter som at tegne og skattejagt. Aktiviteterne er gratis, og alle børn kan være med. En aften om ugen er der minidiskotek. På hotellet er der også en nybygget lille legeplads.

På hotellet er der svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører (lektionerne holdes ikke i den opvarmede børnepool, da den ikke er dyb nok). Læs mere om svømmeskole på Cavo Orient.

Book vores børnepakke
Få en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn. Book vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremme-/rejseseng. Børnepakken bookes i forbindelse med rejsen, men den kan også tilføjes på en rejse, der allerede er bestilt via Din rejse. Du kan også vælge kun at booke klapvogn, tremmeseng eller barnestol.

Øvrig information
Gratis wifi på fællesområder. Reception som er åben døgnet rundt. Parkering. Til nærmeste supermarked er der ca. 500 meter. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Lokaltrafik. Busstoppested med bus der kører til Zakynthos by og Tsilivi findes ca. 50 meter fra hotellet.

Måltider

Helpension inkl. drikkevarer. Måltiderne nydes i buffetrestauranten. Drikkevarer der indgår er vand, læskedrikke, øl og vin samt kaffe og te til frokost og middag.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Direkte transfer til og fra hotellet

Som gæst på Cavo Orient kan du booke direkte transfer til og fra lufthavnen. Det betyder, at transferbussens første stop altid er ved Cavo Orient, og ved afrejse er det altid sidste stop inden lufthavnen. Book transfer samtidig med at du bestiller din rejse på apollorejser.dk eller ring til os på 70 13 33 00. Har du allerede booket din rejse, så kan du tilføje transfer på Din rejse.