1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Cavo Orient

 • • Et helt nyt hotel
 • • Fantastisk beliggenhed
 • • Book dobbeltværelse med delt pool

Nybyggede Cavo Orient er vores nyeste Apollo Mondo Selected-hotel og er beliggende i den rolige by Tragaki på Zakynthos. Hotellet har både et dejligt poolområde, en privat sandstrand og flere værelser med delt pool. Her venter desuden lækker baristakaffe på Mondo Coffee, sjove timer for børnene med Polly & Mino Playtime og morgenyoga.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer. Dobbeltværelser, Beachside for 2-4 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

En rolig oase
Hotel Cavo Orient ligger nær stranden i den rolige badeby Tragaki på det nordvestlige Zakynthos og består af flere bygninger. Hotellet har et stort poolområde med separat børnepool. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Håndklædeservice mod betaling. Pool-/strandbar.

Restauranter og baristakaffe
På hotellet findes en buffetrestaurant og en à la carte-restaurant på hotelområdet. Det findes også en snackbar, som serverer enkle retter og snacks.

Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee er som skabt til afslappende timer. Her kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet! Baristaer fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst.

Sport og træning

På Cavo Orient findes et fitnesscenter med masser af udstyr for dig, der elsker at træne. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Sommer tider tilbydes anden holdtræning på hotellet. Tidspunkter og aktuelt ugeprogram fås på hotellet.

I forbindelse med hotellet findes løbe- og cykelruter. Rejselederne står gerne til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at leje cykel. Gangstave samt cykel- og løbevogne kan lånes mod depositum i receptionen.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole

Fem dage om ugen er legerummet (Pollynesien) bemandet med uddannet, skandinavisktalende personale. Så venter Polly & Mino Playtime – to timer med sjove og lærerige aktiviteter som at tegne og skattejagt. Aktiviteterne er gratis, og alle børn kan være med. En aften om ugen er der minidiskotek. På hotellet er der også en nybygget lille legeplads.

På hotellet er der svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører (lektionerne holdes ikke i den opvarmede børnepool, da den ikke er dyb nok). Læs mere om svømmeskole på Cavo Orient.

Book vores børnepakke

Få en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn. Book vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremme-/rejseseng. Børnepakken bookes i forbindelse med rejsen, men den kan også tilføjes på en rejse, der allerede er bestilt via Din rejse. Du kan også vælge kun at booke klapvogn, tremmeseng eller barnestol.

Øvrig information

Gratis wifi på fællesområder. Reception som er åben døgnet rundt. Parkering. Til nærmeste supermarked er der ca. 500 meter. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Lokaltrafik.

Måltider

Helpension inkl. drikkevarer. Måltiderne nydes i buffetrestauranten. Drikkevarer der indgår er vand, læskedrikke, øl og vin samt kaffe og te til frokost og middag.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi