Navagio strand

Zakynthos – rejsetips

Sol, varme og skønne sandstrande, hvad mere kan man ønske sig? Hvis dit svar er interessante udflugter og sjove aktiviteter, kan vi varmt anbefale Zakynthos – et perfekt rejsemål for både familier og dem, der ønsker gang i gaden.

Book din rejse til Zakynthos

Kerigrotte

Udflugter og aktiviteter

På Zakynthos venter masser af udflugter og sjove aktiviteter. Du kan f.eks. leje båd og udforske nærliggende øer på egen hånd eller udforske en ven i tennis.

Læs mere
Mmm... massage!

En afslappende ferie

Sørg for at få den pause du har brug for på ferien; besøg nogle af Zakynthos' spa-steder, køb en fin ting til dig selv, tag i biografen under åben himmel eller få tid til at læse en god bog.

Læs mere
Argassi

Udforsk Zakynthos

Vrag, vandreture i bjergene og fantastiske solnedgange – Zakynthos har meget at byde på for dem som elsker natur og at opleve på egen hånd.

Læs mere her
Skt. Dionysoskirken på Zakynthos

Historie og kultur

Har du behov for at opleve noget andet? Stift bekendtskab med Zakynthos' rødder og tag del af kulturarven: smukke småkirker, oftest placeret i frodige og utroligt smukke omgivelser.

Læs vores tips
Restaurant på Cameo Island udenfor Zakynthos

Restauranter og barer på Zakynthos

Leder du efter en god restaurantoplevelse, en lækker drink eller en aften med gang i den? Her kan du tage del af vores tips til Zakynthos' kulinariske udbud og læse mere om nattelivet.

Læs vores tips
Smuggler's Wreck på Navagio Strand

Øens bedste strande

Søger du afslapning, fart eller eventyr? Du finder alt på Zakynthos' smukke strande...

Læs om vores favoritstrande