1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Skopelos Village

  • • Mange tilfredse gæster
  • • Tilkøb halvpension
  • • Tæt på centrum

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Under indspilningen af filmen Mamma Mia boede nogle af skuespillerne på dette fine lejlighedshotel blandt blomstrende bougainvillea. Hotellet ligger ikke langt fra centrum. Her starter du dagen bedst med en forfriskende dukkert i en af ​​de to pools, eller med en god bog i solen.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2 personer. 2-værelses suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Rolig beliggenhed og overskuelig str
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skopelos Village er et moderne hotel der består af flere bygninger. Hotellet ligger med gåafstand til centrum. Hotelområdet har smukke frodige omgivelser. 2 mindre poolområder med solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder. Restaurant/bar mellem poolområderne.

Fitness og mulighed for massage mod betaling. Roomservice fra morgen til aften. Gratis wifi på fællesområder. Tennisbaner ca. 300 m fra hotellet, gratis for hotellets gæster. Gåafstand til centrum. Afstanden til stranden (300 meter) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil. Der er ca. 700 m til busstoppested ved havnen. Ca. 4 km til sand- og rullestensstranden Stafilos. Gratis hotelbus til en af strandene på Skopelos. Lokaltrafik, der kan opfattes som forstyrrende i visse værelser.

Måltider

Morgenmad. Halvpension mod tillæg.