1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Rigas

  • • Fint poolområde
  • • Hyggelig have
  • • Morgenmadsbuffet er inkluderet

Hotel Rigas er et hyggeligt hotel, som er bygget i en arkitektur, der afspejler området. Ved poolen kan du nyde rolig musik samt en dejlig blomsterduft fra de omkringliggende haver. Bo i dobbeltværelse eller lejlighed - morgenmadsbuffet er inkluderet i begge.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser for 2-3 personer. 1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Rigas har et fint poolområde med solstole, parasoller og poolbar, der serverer enkle retter. Her findes også en restaurant med fokus på lokale ingredienser, og tilbyder a la carte-frokost og middagsbuffet.

Gratis wifi. Døgnåben reception. Afstanden til stranden (600 meter) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.