Ionia

  • • Nær strand
  • • Tæt på Skopelos by
  • • Gratis wifi i receptionen

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På hotel Ionia bor du tæt på Skopelos bys snoede stræder, butikker, cafeer og taverner. På hotelområdet er der et poolområde samt en poolbar, som serverer friske drikkevarer. Hvis du er i humør til at gå på opdagelse udenfor hotelområdet, så er der gode busforbindelser til resten af øen, og det er også muligt at leje bil og udforske øen på egen hånd.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

God service, flinke mennesker, fin rengøring. Hyggeligt hotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dejlige hotel Ionia ligger nær centrum af Skopelos by. Poolområde med lille jacuzzi, solstole og parasoller. Pool-/snackbar der serverer enkelte retter. Gåafstand til stranden ved havnen. Receptionen, som er åben fra morgen til aften, tilbyder blandt andet deponering mod betaling. Gratis wifi. Receptionen er bemandet kl. 08.00-24.00.

Hotellet består af 4 bygninger og ligger i gåafstand til taverner, caféer og butikker.
Afstanden til stranden (400 meter) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil. Ca. 4 km til sand- og rullestensstranden Stafilos Beach, hvor der er solstole og parasoller. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmad.