1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Kassandra Bay Suites & Spa

  • • Hotel for gæster over 16 år
  • • Deluxe-værelser med privat pool
  • • Beliggenhed ved Vasilias-stranden

Hotel Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos er en del af det større Kassandra Bay-kompleks, og henvender sig til voksne gæster over 16 år. Hotellet lokker med sin beliggenhed lige ved siden af Vasilias-stranden, et spa som tilbyder flere forskellige behandlinger og et hyggeligt poolområde. For en ekstra luksuriøs ferie, så kan du booke et deluxe-værelse med privat pool.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser plus for 2 personer. Deluxe-værelser med jacuzzi for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Medarbejderne
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kassandra Bay Suites & Spa er en del af Kassandra Bay Resort. Hotellet er moderne, ligger tæt på stranden og er beliggende mellem Megali Ammos og Achladies, i det rolige område Vasilias. Her er et stort poolområde med to pools, der deles med hotel Kassandra Bay samt en pool, der kun er for gæster på Kassandra Bay Suites & Spa. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Strandservice med gratis solstole, parasoller og strandhåndklæder. Du bestiller kolde drikkevarer ved at trykke på en knap på parasollen. Der findes også vandsportsaktiviteter (ikke i hotellets regi) på stranden mod betaling.

Hotellet har to restauranter, en restaurant som serverer morgenmads- og middagsbuffet samt en a la carte-restaurant. Der er også en pool-/snackbar, som er åben hele dagen. Spa-område med et udvalg af forskellige skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. Gratis fitness-faciliteter. Gratis bordtennis.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Receptionen, som deles med Kassandra Bay, er åbent døgnet rundt. Taxabåd fra hotellet mod betaling til Skiathos hver halve time i højsæsonen. Gode busforbindelser til Skiathos by (4 km). 800 m til centrum i Achladies. Et par taverner i nærheden af hotellet. Trafikken fra hovedvejen nær hotellet, kan opfattes som forstyrrende. Kassandra Bay Suites & Spa deler faciliteter, så som restauranter og poolområder med hotel Kassandra Bay.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod betaling.