1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Kassandra Bay

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Poolområde i frodige omgivelser

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til hotel Kassandra Bay på Skiathos der er beliggende lige ved Vasalias-stranden. Her finder du alt, hvad du har brug for til at nyde til ferie. Poolområdet har en magisk havudsigt, og vil du til Skiathos by, så er der både bus- og bådforbindelser.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i etage for 2-4 personer. Større dobbeltværelser for 2-4 personer. Familie-værelser for 4 personer. Executive-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Udsigt, rengøring, super service, adgang til havet, vandsportsaktiviteter til rimelige priser, pi...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kassandra Bay er et moderne og strandnært hotel, som ligger i det rolige område Vasilias, mellem Megali Ammos og Achladies. Stort poolområde i frodige omgivelser med to pools, heraf én med børnesektion. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar. Restaurant som serverer morgenmads- og middagsbuffet samt en a la carte-restaurant. Legerum med bold-pool. Aktiviteter for børn og voksne.

Spa med et udvalg af skønne behandlinger, såsom massage mod betaling. Gratis wifi på hele hotelområdet. Enkelte taverner i nærheden af hotellet. Strandservice med gratis solstole og parasoller samt strandhåndklæde, hvor du kan bestille kolde drikkevarer fra strandbaren med en knap på parasollen.

Vandsportsmuligheder (ikke i hotellets regi) mod betaling. Receptionen er åben døgnet rundt. Taxabåd fra hotellet, mod betaling, til Skiathos by. Gode busforbindelser til Skiathos by. Ca. 800 m til centrum i Achladies. Hovedvejen nær hotellet kan virke forstyrrende. Hotellet deler faciliteter såsom reception, restauranter og poolområder med hotellet Kassandra Bay Suites & Spa.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod betaling.