Villa Anni

  • • Mange tilfredse gæster
  • • Familiær atmosfære
  • • Nær den hyggelige havn

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Villa Anni er et familieejet, lille hotel i Achladies på Skiathos. Med bare 14 værelser, hvor ejerne selv bor i et par af dem, føles hotellet aldrig overfyldt – også rundt om poolområdet er der god plads.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den hyggelige atmosfære
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 25 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 4,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Villa Anni i Achladies er et lille familiært lejlighedshotel, som er meget populært blandt de skandinaviske gæster. Hotellet består af en ny og en ældre del, og ejerne bor selv i nogle af lejlighederne. Her er et dejligt poolområde, hvor poolen har børnesektion. Solstole og parasoller. Nær supermarked og den fine sandstrand i Achladies.

Gratis wifi. Børneseng kan lånes gratis på hotellet. Villa Anni har ingen reception, men ejerne bor på hotellet og hjælper til når det er nødvendigt (begrænsede åbningstider). Ca 100 meter til centrum i Achladies. Ca. 250 meter til busstoppested med gode forbindelser til Skiathos by, hvor der er ca. 4.8 kilometer ind til fra hotellet. Niveauforskelle på hotelområdet. Begrænset gennemkørselstrafik. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 250 m fra hotellet, bagagen transporteres med separat transport.

Måltider

Ingen.