Udflugter, Sivota

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Albaniens højdepunkter

Afgår fra: 

Tag med os over landegrænsen til Albanien, et af Europas mindst udforskede lande.Vi skal opleve den smukke kystlinie, det myldrende folkeliv og områdets rige historie.  Vi besøger den hyggelige ferieby Saranda og den imponerende ruinby Butrinti, hvor du kan opleve arkæologiske fund fra blandt andet bysantinerne. Se det velbevarede amfiteater, et antikt badehus og bygninger der er mere end 2800 år gamle.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet. Når du booker udflugten, skal vi bruge dine pasoplysninger.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Bemærk at du på denne udflugt kommer uden for et EU-land. Tjek venligst derfor om din rejseforsikring dækker dette. Såfremt du har købt forsikring igennem Apollo, læs mere her. Ved spørgsmål inden afrejse kontakt venligst vore rejsekonsulenter på 70 13 33 00.

Voksne (12+ år): 486 DKK
Børn (2-11 år): 247 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Finsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag
Book

Korfu på egen hånd

Afgår fra: 

Besøg naboøen Korfu på egen hånd og oplev Korfu by, eller Kerkyra som lokalbefolkningen selv kalder byen. Her kan du tydeligt skelne den venetianske, franske og engelske arv i middelhavets arkitektur med både dens charme, stil og spændende historie.

Hvis du vil shoppe, er der masser af små butikker langs med de smalle stræder i den gamle bydel. Midt i byen ligger den fantastiske esplanade, der er en dejlig kombination af park og torv med både caféer, restauranter og barer. Udflugten afgår fra havnen i Sivota.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Hemmelige Epirus

Ikke langt fra Sivota flyder Acheron-floden. Floden er kendt som Styx i den græske mytologi. Styx, er i græsk mytologi en flod i underverdenen, der danner grænsen til dødsriget Hades. Myten siger, at det var i denne flod, at Achilles blev døbt af sin mor for at være usårbar.

I løbet af denne fantastiske dag i naturens tegn, oplever du Epirus-området fra sin bedste side. Dagen starter med en behaglig bådtur fra den sagnomspundne flod. Efter det tager vi til byen Gliki, hvor floden Styx begynder. Her spiser vi frokost. Tag med vores guide på eventyr gennem det kølige vand.

Inkluderet: Frokost inkl. vand.

Voksne (12+ år): 418 DKK
Børn (2-11 år): 299 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Klosterområdet Meteora

Tag med til Meteora – en udflugt hvor rejsen er næsten ligeså smuk som målet. Området er på UNESCOs Verdensarvsliste, og bliver omtalt som Grækenlands Grand Canyon. Det er ikke kun kendt for sine høje klipper, men også for klostrene, som blev bygget på toppen af bjerget. Der er udhugget trappetrin i bjerget, så det er relativt enkelt at besøget stedet. I fortiden klatrede munke og nonner i rebstiger eller blev hejst op i et net.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer

Voksne (12+ år): 448 DKK
Børn (2-11 år): 224 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Paxos & Antipaxos

Afgår fra: 

Gå ikke glip af denne skønne dag på havet, hvor du kan nyde solen oppe på dækket og besøge de idylliske naboøer Paxos og Antipaxos. Vi starter med at tage til byen Lakka, nord for Paxos og fortsætter til de nærliggende grotter, hvis vejret tillader det. Derefter fortsætter vi til Antipaxos for en svømmetur i havet. Her er vandet helt krystalklart så glem ikke at pakke snorkeludstyr! På Paxos skal vi også besøge øens største by, Gaios, hvor du har 2 timer til at udforske byen på egen hånd. Nyd et godt måltid, shop langs de smalle gader eller tag en tur til Gaios lille strand.

Inkluderet: Skandinavisktalende guide.
Ikke inkluderet: Mad, drikkevarer eller transfer til havnen.

Voksne (12+ år): 262 DKK
Børn (2-11 år): 135 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Sivota ø-tur

Afgår fra: 

Rundt om de små øer Agios Nikolaus og Mavro Oros er der flere smukke strande som kun er fremkommelige med båd. På denne ø-tur får du chancen for at besøge en af de mere berømte strande; Piscina Beach, også kendt som The Blue Lagoon. Turen starter kl. 10.00 om morgenen fra fyret ved havnen i Sivota. Bådturen foregår med en lille taxibåd (ingen toiletter eller faciliteter om bord), og tager ca. 1 time. Efter turen kan du vælge at blive på stranden og senere tage en båd tilbage uden ekstra betaling.

Inkluderet: Skandinavisktalende guide om lørdagen (ingen guide fredag og søndag).
Ikke inkluderet: Mad, drikkevarer eller transfer til havnen.

Voksne (12+ år): 75 DKK
Børn (2-11 år): 38 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Lørdag, Søndag
Book

Zagoria og Vikos-kløften

Afgår fra: 

Tag med på denne heldagsudflugt i Zagoria-områdets smukke natur. Vi starter dagen med at besøge byen Ioannina og slentrer rundt i de gamle dele. Vi besøger en af de gamle moskéer, som stadig er tilbage fra den osmanniske tid. Derefter kører vi videre nordpå til Zagoria, hvor vi har stop i den lille by Monodendri.

Vi vandrer ned til Agia Paraskevis kloster, som ligger på kanten af Vikos-kløften, med en forførende udsigt. Vi holder et fotostop i Oxia, som ligger på en bakke ved kanten af kløften. Vi fortsætter mod byen Kipoi, og på vejen dertil standser vi ved to af de smukke gamle stenbroer, som er typisk for Epirus-regionen. I Kipoi tager vi en god kaffepause, inde vi kører tilbage til Sivota.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 411 DKK
Børn (2-11 år): 209 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book