1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Villa Marie

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,8 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
9,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Rikke,
København

+
Det var et lille familiedrevet hotel. Der var en dejlig stemning og en vidunderlig gårdhave, hvor vi fik serveret morgenmad under citron træer hver morgen. Vores udsigt var til en lille hønsegård under en flok oliventræer. Familien var meget venlige og hjælpsomme:))))
-

Bekræftet køb : 2019-06-01


9 ud af 10

Gitte,

+
Roen og stemningen
-

Bekræftet køb : 2019-05-27


10 ud af 10

Jytte,
Lejre

+
Hyggeligt gård- og poolområde. Alt var lækkert og rent. Meget sympatisk værtspar, der var både diskrete og hjælpsomme med oplysninger om græske forhold, seværdigheder osv. Vi følte os rigtig godt tilpas.
-

Bekræftet køb : 2019-05-25


10 ud af 10

Christoffer,
Mariager

+
Så fredeligt og roligt - du manglede ikke noget
-

Bekræftet køb : 2018-09-10


4 ud af 10

peder,
århus

+
pool
-

Bekræftet køb : 2018-08-27


9 ud af 10

,

+
Hotellet er i gåafstand fra byens faciliteter, hyggelig have med div. frugttræer, dejlig pool områder med parasoller og læggestol. Sivota er smukt og afslappende. Vi sejlede til Pathos og Antipathos- anbefales, smukt og dejlig ø, med masse små suvenir butikker og fisker tavernaer. Meteora kloster er vinunderlig.
-

Bekræftet køb : 2018-08-27


9 ud af 10

Susan,
København

+
Det helt fantastiske værtspar. Service helt i top.
-
En stor flok vilde hunde, som opholdt sig bag hotellet larmede om natten. De var ikke hotellets ansvar, men det ville være hensigtsmæssigt, hvis der kunne gøres noget.

Bekræftet køb : 2018-08-20


10 ud af 10

Anita,
kbh

+
Fredeligt beliggende.
-

Bekræftet køb : 2018-08-13


9 ud af 10

Lars ,
Fredensborg

+
Omgivelserne, personalet og den hyggelig morgenmad som indtages under træerne.
-
Ingen. Det skal blive ved med det de gør

Bekræftet køb : 2018-08-13


9 ud af 10

Susanne,
Tureby

+
Det var rigtig hyggeligt at få morgenmaden serveret
-
Bedre information omkring transfer til og fra hotellet. Vi fik ikke at vide at vi blev hentet ved bussen da vi stod af så vi gik op til hotellet med vores kufferter. Da vi skulle hjem troede vi at vi skulle med en bus samme sted som vi blev sat af, så hotellet kørte os derned, men det viste sig at vi blev samlet op af en taxa, som oven i købet først havde været forbi vores hotel, hvor vi jo så ikke var

Bekræftet køb : 2018-08-13


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 5/5 Service
 • 5/5 Værdi
 • 5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

65 bedømmelser
Meget godt
 
55
Godt
 
7
Middel
 
3
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

13-07-2018

Indlæg af Henriette M

Skøn ferie på dejligt hotel med skønne værter

Vi kan varmt anbefale dette hotel. Perfekt beliggenhed, tæt på byen, men ikke så tæt at man får byens larm. Bror og søster driver hotellet og det gør de med stor sans for detaljer, hygge og nærvær. Faciliteterne er enkle, velholdte og skaber perfekte rammer for en dejlig familieferie. Morgenmaden er den bedste jeg har fået i Grækenland, frisk brød, friskbagte croissanter, hjemmelavet omelet, dagens specialitet, frisk frugt og juice, samt kaffe/te. Den ene af ejerne gav os anbefalinger til en tur, da vi havde lejet bil, hvilket resulterede i en perfekt dag med store oplevelser som vi ikke selv lige havde fundet. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
03-07-2018

Indlæg af 248maryannj

Pragtfuldt hotel..

Vi er netop vendt hjem efter en uge på dette dejlige hotel.. Vi har boet på mange hoteller rundt om i Grækenland, men dette overgik dem alle. Bussen satte os af inde i byen, hvor ejeren af vores hotel, smilende kom og kørte os resten af vejen. Ligeledes kørte han os tilbage igen, da vi skulle rejse hjem - han havde endda en lækker madpakke klar til os på afrejse dagen. Hotellet ligger blot 15 min. fra byen - vejen er lidt stejl, men det vænner man sig hurtigt til. Villa Marie er et lille hyggeligt hotel hvor servicen er helt i top, der er absolut intet negativt at sige om denne perle af et hotel.. Ejerne Themis og Marie, får virkelig deres gæster til at føle sig hjemme og gør alt for, at man får en god ferie. Værelserne er super hyggelige - gratis wifi og aircondition. Rengøringen er helt i top, morgenmaden er virkelig lækkert og poolområdet er bare super (dybden på poolen er 90 - 210 cm). Villa Marie får kun gode anmeldelser herfra og er bestemt et hotel man har lyst til at vende tilbage til.

 
27-06-2018

Indlæg af 753susanner Brædstrup, Danmark

Her er fred og ro

Ønsker du fred og ro i hyggelige omgivelser, så skal du tage her hen. Værelserne er små men velfungerende. Der er et lille altan, vores havde udsigt til poolen og citron træerne. De bedste værelser er dem på 1 sal, for de har den bedste udsigt. Der er en lille gå tur ned til byen, hvor du kan finde mange gode spise steder. Husk at få deres hjemmelavede lemonade, den er fantastisk. Morgenmaden blev serveret ude under træerne og den består af omelet, marmelade, Nutella, brød, croissanter, frugt, kage, juice, vand og kaffe/te. Det eneste vi manglede var lidt meget variation i morgenmaden, det eneste der ændrede sig fra dag til dag, var kagen og frugten. Rengøringen var i top og servicen var perfekt. Hotellet er bestemt et vi vil vende tilbage til.

 
11-06-2018

Indlæg af Liselotte W

En lille oase

Hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser. Gode senge, rent og pænt værelse. Fint poolområde og dejlige skyggesteder i haven.Ca 10 min gang til byen.Søde værter og skøn morgenmad. Vi kommer gerne igen.

 
22-05-2018

Indlæg af dkhek Vildbjerg, Danmark

Ferie

Dejligt stille og autentisk græsk hotel med super værter. Vi var velkomne fra start til slut, service i helt stor stil og en unik oplevelse. Hotellet ligger væk fra uro og larm fra byens centrum. Der er ganske vist vandring op og ned ad en lidt stejl bakke men det betød ikke noget for os. Her kommer vi igen hvis muligheden byder sig.