1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Sivota Diamond

  • • Storslået udsigt fra hotellet
  • • Sofistikeret og elegant hotel
  • • Book værelse med privat pool

Sivota Diamond Spa Resort er højt beliggende ovenfor Bella Vraka-stranden i Sivota og byder på en fantastisk udsigt over havet. Dette skønne hotel har et elegant poolområde for børn og voksne og sofistikerede, moderne værelser. Gå en tur i de smukke omgivelser ned til stranden eller til taverner ved havnen i hjertet af Sivota.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer. Pool-bungalower for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Sivota Diamond ligger på en høj med udsigt over Sivota. Her findes et skønt poolområde med flere pools hvoraf en har børnesektion. Solstole og parasoller samt håndklædeservice. Pool-/snackbar med enkle retter. Der findes også en indendørs pool.

På hotellet findes buffetrestauranten Efyra, som byder på retter fra det lokale og internationale køkken samt a la carte-restauranten The View, med skøn udsigt. Græsk aften én gang om ugen. Roomservice.

Legeplads. Engelsktalende aktiviteter i hotellets regi i højsæsonen (juli-august). Gratis fitness. Gratis spa med hamam og sauna samt behandlinger mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Hotelbus på hotelområdet. Vær opmærksom på at der er mange trapper på hotelområdet. Hotellet ligger ca. 40 km fra Parga.

Måltider

Helpension inkl. drikkevarer.