Sivota Diamond

  • • Storslået udsigt fra hotellet
  • • Sofistikeret og elegant hotel
  • • Book værelse med privat pool

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Sivota Diamond Spa Resort er højt beliggende ovenfor Bella Vraka-stranden i Sivota og byder på en fantastisk udsigt over havet. Dette skønne hotel har et elegant poolområde for børn og voksne og sofistikerede, moderne værelser. Gå en tur i de smukke omgivelser ned til stranden eller til taverner ved havnen i hjertet af Sivota.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Bungalow med privat pool for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Værelset og de 3 pools
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Sivota Diamond ligger på en høj med udsigt over Sivota. Her findes et skønt poolområde med flere pools hvoraf en har børnesektion. Solstole og parasoller samt håndklædeservice. Pool-/snackbar med enkle retter. Der findes også en indendørs pool. Ved stranden nær Sivota er der solstole og parasoller for hotellets gæster.

På hotellet findes buffetrestauranten Efyra, som byder på retter fra det lokale og internationale køkken samt a la carte-restauranten The View, med skøn udsigt. Græsk aften én gang om ugen. Roomservice. Hver eftermiddag byder hotellet på en cocktail of the day i baren (en pr. person og dag).

Legeplads. Engelsktalende aktiviteter i hotellets regi i højsæsonen (juli-august). Gratis fitnessrum. Gratis spa med hamam og sauna samt behandlinger mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Hotelbus på hotelområdet. Vær opmærksom på at der er mange trapper på hotelområdet. Hotellet ligger ca. 40 km fra Parga.

Måltider

Helpension inkl. drikkevarer. (Lokale drikkevarer som vin, øl, sodavand og kaffe til frokost og middag ad libitum).

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser bussen på hovedvejen ca. 300 meter fra hotellet og gæster må gå det sidste stykke op ad bakken til hotellet, bagagen tranporteres ikke.