Bedømmelse af Mikros Paradisos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 7 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenheden og den flotte have
-
Der burde blive gjort rent på værelset i løbet af ugen. Bare 1-2 gange

Bekræftet køb : 2020-08-03


8 ud af 10

+
Personalet, samt den skønne have
-

Bekræftet køb : 2020-08-03


10 ud af 10

+
Placeringen tæt ved strand/kyst, naturskønne omgivelser, mange liggestole, pæne lejligheder. Det var dejligt med talllerkenserveret menu (med valgmuligheder) fremfor aftenbuffet.
-
Morgenmad med udpegning kunne være løst med obligatoriske handsker.

Bekræftet køb : 2020-07-27


9 ud af 10

+
Virkelig dejligt hotel med skøn beliggenhed og imødekommende personale. Halvpension med aftensmad fungerede fint, ved at man kunne vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Dejligt mad i tilpas mængde.
-

Bekræftet køb : 2020-07-27


9 ud af 10

+
Tingene fungerede og der var dejlige solsenge
-

Bekræftet køb : 2020-07-27


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-21


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-21


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-21


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Bedre rengøring af badeværelse. Ingen mulighed for at tørre håndklæderne, da de ikke blev tørre på den udendørs tørrestativ. Ikke så lækkert at stå op til morgenbad og et vådt håndklæde.

Bekræftet køb : 2019-10-14


9 ud af 10

+
Maden
-
Lidt mere underholdning om aftenen manglede vi musik I baren.

Bekræftet køb : 2019-10-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

72 bedømmelser
Meget godt
 
43
Godt
 
21
Middel
 
5
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

29-07-2020

Indlæg af ElseKj

Fantastisk beliggenhed og et sandt paradis

Mikros Paradisos er intet mindre end en udsøgt perle. Beliggenheden fås ikke bedre - udsigt lige ud til en smuk bugt. Egen trappe direkte ud i havet og 50 m fra dejlig strand med gratis liggestole og små restauranter. Superflotte, store og nyrenoverede værelser beliggende omkring en olivenlund og have med smukke blomster. Højt serviceniveau og meget velholdt og rent overalt. Poolen var også ren og indbydende, og der var masser af solsenge, som ingen reserverede ved at lægge håndklæder om morgenen - utrolig dejligt! Fin morgenmad med alt, hvad man kan ønske sig. På grund af corona var aftensmaden tallerkenservering med valgfrie for- og hovedretter, som alle var meget velsmagende. Det var skønt og langt bedre end buffet. Selve Sivota-områdedet er utrolig smukt og hyggeligt og kan på det varmeste anbefales. Sejlture til de små øer i bugten er et must. Her er vandet azurblåt, så det er let at forstå, området kaldes Det græske Caribien. Det kan anbefales at leje bil fra lufthavnen i Preveza, så man er uafhængig og let kan nå flere seværdigheder lidt længere væk, fx Acheron floden, Perama grotten og Ioannina Island. Vi kommer meget gerne igen.

 
23-07-2020

Indlæg af carmenpG7118KO Gedved, Danmark

En lille paradis

Mikros Paradisos er en lille familie hotel hvor ejerne og personale gør alt hvad de kan for at gøre os glade. Super flot placering. Der er en strand 50m fra hotellet og en lille badebro direkte fra hotellet. Fra restauranten og solsengene er der et fantastik udsigt til havet. Der er oliventræ og blomster over alt omkring hotellet. Hotellet er simpelthen et lille paradis. Maden er hjemmelavet og smager skønt, den er lavet med gode og friske råvarer. Pga corona, vi kan vælge mellem 2 forretter og 2-3 hovedretter til aftensmad. Jeg foretrækker at spise på den måde, da der er ikke så meget mad spild og det er bedre kvalitet, i stedet for en stor buffet med pommefritter og pizza, osv. Her får du god græsk mad. Poolen er varm og der er god plads. I Syvota kan man leje en båd og sejle til de 3 øer der er i område. Det kan varmt anbefales! Det er ligesom Caribien, så flot! Jeg vil gerne komme tilbage igen 😊

 
27-01-2020

Indlæg af 692jakobb Ebeltoft, Danmark

Dejligt hotel og super beliggenhed

Supert Hotel, rolige omgivelser og tæt på byen. Vi gav 5 euro i taxa hver vej. Dejlig aftensmad. Lidt dyrt, hvis man skulle spise frokost på hotellet, vi fandt en lille græsk grillcafe inde i sivota, der lavede den lækreste grill mad til små penge. Jakob, ebeltoft DK.

 
05-09-2019

Indlæg af Christer P Espergærde, Danmark

Et dejligt hotel i perfekte omgivelser

Mit ophold startede lidt kaotisk med at vi ikke blev hentede oppe på vejen så vores bagage kunne blive kørt ned på hotellet fordi der er et stykke vej at gå. Så vi bragte selv vores bagage til hotellet og her blev vi mødt af to medarbejder som var i fortvivlet tilstand og vi fik en forklaring om at fejlen var hos rejseselskabet. Forvirringen var der også at nå vi blev tildelt værelse så var det ikke lige det vi havde bestilt og overraskelsen hos receptions chefen blev overraskende når vi fortalte at vi havde booket for 14 dage. Alle kræfter blev sat ind hos medarbejderne for at vise os et alternativt værelse men vi beholdt det tildelte og blev lovet at den sidste uge fik vi det værelse som var bestilt og det var ok for os, og denne fejl var også rejseselskabet skyld og fik også en undskyldning. Resten af opholdet var perfekt på et hotel med servicevenlig og smilende personale og hotellets placering med en superskøn have hvor man kunne få fred en dejlig pool og det bedste at man kunne bade fra klipperne hvor der var oprettet en helt ny trappe lige ned til vandet, og her fik man en oplevelse. Rengøring var perfekt, morgenmaden var også god og varierende men var den samme hver morgen, det samme var aftensmaden som også var god men skulle måske have lidt mere variation men det smagte udmærket. Området var altid rent og pænt så det var en nydelse. Dette hotel vil jeg anbefale til rejsende som gerne vil have lidt ro og afslapning, lige på den anden side ca. en in, gang var den en perfekt sandstrand men med mange. mennesker så der er valgmuligheder for alle. Byen Sivota kan man nå med Taxa som kostede 6 Euro og byen var meget smuk. Jeg bestiller et opiold også til næste år

 
14-06-2019

Indlæg af kaarews Aalborg, Danmark

Hyggeligt hotel og ren afslapning

Vi blev anbefalet stedet af svigerforældrene og det fortrød vi ikke. Hotellet er super hyggeligt og omgivelserne flot velholdte. Der er kun omkring 20 værelser, så det føles intimt og meget afslappende, da man ikke står i kø til hverken solsenge eller mad. Personalet var meget smilende, flinke og hjælpsomme - og tilbød endda at køre os til Bella Vraka stranden, da de alligevel skulle til byen. Pool'en fungerede godt og børnene på hhv 6+8 var godt underholdt. Hvis man gerne ville noget andet end pool'en, så ligger stranden Mega Ammos kun 50m derfra. Den er dog ikke så børnevenlig, da der hurtigt bliver dybt og det er en ren stenstrand. Vores værelse (S1) havde en dejlig udsigt med terasse, så det kan klart anbefales, og havde køleskab, gode senge og aircon. Badeværelset virkede forholdsvist nyt, men stue, køkken og soveværelse virkede lidt ældre. Maden i restauranten smagte godt og var buffet, men var ikke meget varieret, så morgenmad var typisk det samme og til aftensmad var et par af retterne typisk skiftet hver dag. Der var ikke altid et børnealternativ, men man kunne altid bestille lidt pommesfrites eller pasta, hvis der ikke var noget, som børnene kunne lide. Pool-baren havde et fint menukort med både mad, snacks, drinks og forfriskninger og lavede en god cafe-latte :) Overordnet set et rigtig dejligt ophold på Mikros Paradisos, som godt kan anbefales til børnefamilier, som ønsker noget lidt mere stille, roligt og hyggeligt end et stort resort.