Kouros Village

  • • Hotel for gæster over 16 år
  • • Nær stranden
  • • Gratis wifi

Velkommen til Santorini og Kouros Village, et hotel ved stranden, der henvender sig til voksne livsnydere. Her bliver du mødt af en traditionel kykladisk stil med hvid facade, klatrende bougainvillea og græsk charme. Slap af ved det smukke poolområde og nyd en morgenmadsbuffet med middelhavsretter. Uden for døren venter centrum af Perissa med et dejligt udvalg af restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kouros Village tilbyder en dejlig beliggenhed, nær stranden i charmerende Perissa på Santorini og henvender sig til voksne gæster over 16 år. Hotellet har en traditionel kykladisk stil med hvid facade, klatrende bougainvillea. Ved poolområdet er der solstole, parasoller og en poolbar, hvor du kan købe noget køligt at drikke i solen. Et stenkast væk venter den smukke strand i Perissa.

Hotellets restaurant serverer en lækker morgenmadsbuffet med middelhavsretter. Der er gratis wifi på hotellet, og receptionen er åben 24 timer i døgnet. Perissa centrum ligger indenfor gåafstand, og her er et dejligt udvalg af taverner, restauranter, barer og butikker. Hovedstaden på øen Fira ligger ca. 18 kilometer væk, og hertil kan du nemt komme med taxa eller lokalbus.

Måltider

Morgenmadsbuffet.