Bedømmelse af Anthea Villas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,8 ud af 10 baseret på 31 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
6,8 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
5,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,0 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

Christina,
Næstved

+
Det venligste personale, ligger lige ved stranden og promenaden, ingen børn, enkeltheden i indretningen er god, når man bare søger ren afslapning
-
Den var ingen skygge ved poolen i mange timer i løbet af dagen. Det er det eneste. De andre ting, der kunne irritere mig, var sådan noget som meget lille badeværelse og at køleskabet larmede om natten og dørene var umulige at få op. Men det er måske lidt svært at ændre.

Bekræftet køb : 2019-08-31


9 ud af 10

Mogens,
Ledøje

+
Meget imødekommende medarbejdere. Hjælpsomme og venlige
-
Internet på værelserne

Bekræftet køb : 2019-07-13


10 ud af 10

Hanne,
Amager

+
Stille og roligt tæt p strand
-
Altid kloak systemer men der har i jo ikke indflydelse dejlig ferie

Bekræftet køb : 2018-08-18


5 ud af 10

Sarah,
Kongens Lyngby

+
Utrolig sød og rar vært der er meget imødekommende.
-
Ved ankomst til området Perissa blev vi sat af ved hovedvejen og buschaufføren peger at vi bare skal gå ned af vejen. Da vi kommer til enden af vejen ved vi ikke om vi skal gå til højre eller til venstre. Det hotel vi havde booket var ikke at finde i det kort Apollo havde udleveret ved lufthavnen. Vi spurgte nogle lokale tjenere men de vidste ikke hvor Anthea villas ligger. Vi prøvede derefter at ringe til Apollos service telefon men vedkommende lyttede ikke rigtig til os, vi følte os lidt som nogle idioter da vi snakkede med Apollo som om det var os som havde fejlet. Den endte med at Apollo sendte en sms med de restauranter vi skal kigge efter. Vi fandt hotellet med vi var meget kede af at det ikke var med på den oversigt fra Apollo og de manglende anvisninger. Men hensyn til hotel værelset var der beskrevet at der ville være enkelt service, det var der ikke. Sengen var ulidelig hård. Jeg ville måske vælge et andet hotel hvis jeg vil besøge Perissa igen.

Bekræftet køb : 2018-07-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

56 bedømmelser
Meget godt
 
33
Godt
 
13
Middel
 
5
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

10-10-2019

Indlæg af IslandHopper61 Birmingham

Lovely accommodation, great location, delightful hostess

Thoroughly enjoyed our stay with Voula at Anthea Villas. These apartments are in a really good location, tucked off the main street but literally 3 minutes from the beach and sandwiched between two restaurants. The accommodation is basic but spotlessly clean and in very good order. Our room was quite large with one double bed and twin single beds. Cooking facilities are limited but why would you want to cook on holiday anyway?! they were totally fine for us to be able to to knock up salads, stir fries and omelettes … and of course make a cuppa :) Voula is an absolute delight, the perfect hostess. Perissa is the best base for seeing the island and these apartments fit the bill perfectly. Thank you Voula from Kate and Jude - two very happy guests .

 
05-10-2019

Indlæg af Lad7

Lovely Holiday at Anthea Villas Studios, Perissa

Spent a fantastic week in Santorini. We had stayed in Perissa before but this time we stayed in this small hotel just steps from the beach. The accommodation is basic but cleaned everyday. Our studio had a fridge, kettle & hotplate ( we ate out so didn’t use the hotplate stove but the fridge & kettle were handy). The pool area is clean & well kept. The buffet breakfast is very nice with plenty of choice. Voula the manager was so friendly & happy to answer any questions if needed. It was obvious she enjoys her job as that shone through whilst we were there- Thank you VOULA 💛 We didn’t have bar snacks at the hotel but the drink prices were very reasonable compared to other places. Perissa Beach is black shingle sand. The sea is clear & wonderful to swim in. There are many tavernas along the front . Our favourite is ‘Chocolat’ for the best pasta, home made burgers & desserts - the crepes are amazing ! We would recommend car hire if you want to explore ( Voula arranged it & it was very reasonable) although buses run regularly. Oia, Fira, Pyrgos, Skaros Rock etc etc are fab places to visit. Watching the sunset over the Caldera is an absolute must, and watching the sunrise is beautiful too. I could go on and on about Santorini but I’ll finish by saying the weather was fantastic for late September/early August , the hotel was peaceful & relaxing & we will definitely be back xx

 
01-10-2019

Indlæg af Gethsemane65

My First Visit

Ideal location, lovely rooms. Very helpful hostess. Rooms cleaned daily. One minute from the beach and a strip of restaurants, bars and nick/nack shops. Quiet too. Nice pool area and a sun trap. Small bar there also

 
15-09-2019

Indlæg af Z8801CLthomasw Long Eaton, Storbritannien

Cracking small hotel.

First visit to Santorini and this place exceeded expectations, Voula was a wonderful host nothing too much trouble. Accommodation basic but comfortable and perfectly adequate. Could not be closer to the famous black sand beach and restaurants. Couple of notes the nearest drop off is a fair walk away from the hotel and like wise any real supermarket, ( small ) is similar distance. Overall excellent hotel for the price and I would return.

 
11-09-2019

Indlæg af FavershamFoodie Faversham, Storbritannien

Friendly Small Hotel

Have just got back from a week at Anthea Villas and cannot praise them enough. Voula was very friendly and personally, made the hotel what it was. The room is very basic, but perfect for what we needed. Very clean, fridge and air conditioned. The hotel is perfectly located just a stone's throw from the beach and restaurants (although walk along the beach into Perivolos for amazing restaurants!) Although we didn't use the pool (again, so close to the beach) it looked very well kept with a bar at very reasonable prices. Thank you Voula for your hospitality!