Bedømmelse af 9 Muses Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 213 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Lone Mundh,
Thisted

+
morgenmaden og virkeligt dejligt poolområde
-

Bekræftet køb : 2019-09-07


9 ud af 10

Henrik Levin,
Næstved

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-31


9 ud af 10

Søren,
Brønshøj

+
Meget hjælpsom reception
-
Flere solstole ved poolen, da de konstant var bookede af folk der lagde deres håndklæder fra morgenstunden

Bekræftet køb : 2019-08-10


9 ud af 10

,
Brønshøj

+
Fantastisk poolområde, god morgenbuffet, fantastisk seng, skønne håndklæder, fantastisk personale fra reception, restaurant/poolbar og rengøring, fantastisk have og generelt flot æstetik farver, materialer, former, møbler
-
Et stativ/aggregat til at hænge vådt tøj på terrasse, flere solsenge eller strengere politik i forhold til ‘at reservere med et håndklæde’ uden at benytte solsengen, plads til traditionelle græske retter på menuen i aftenrestauranten, en udendørs hane nær lågen til at skylle sand af fra stranden

Bekræftet køb : 2019-07-20


10 ud af 10

Tove Søskov,
Gentofte

+
Alt var god ved hotellet, faciliteterne og ikke mindst personalet, meget søde og imødekommende helt perfekt.
-
Faktisk ingen

Bekræftet køb : 2019-07-20


9 ud af 10

Irene,
Valby

+
-
Et lille suk omkring thevandet ved morgenmaden, desværre var det aldrig rigtig varmt.

Bekræftet køb : 2019-06-01


7 ud af 10

Rikke,
Odense sv

+
-

Bekræftet køb : 2018-09-22


8 ud af 10

Lene,
Glostrup

+
-

Bekræftet køb : 2018-09-01


7 ud af 10

Janne,
Skovlunde

+
-

Bekræftet køb : 2018-09-01


8 ud af 10

Marianne Lindtoft,
Kongens lyngby

+
Poolområdet og stilheden
-
Intet wifi der virkede og der står i kataloget der er gratis wifi på værelset - og efter mange ganges henvendelse i receptionen og hos Apollo og 3 dage kom der gratis wifi - ikke godt nok! Det var en af vores kriterier for at vælge dette hotel - nemlig med gratis wifi på værelset. Vores døtre havde mange myrer og igen måtte vi bruge 3 dage og mange henvendelser i receptionen før de gjorde noget ved dette.

Bekræftet køb : 2018-08-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

52% af gæsterne anbefaler

40 bedømmelser
Meget godt
 
24
Godt
 
12
Middel
 
0
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

28-06-2019

Indlæg af MortenSeier London, Storbritannien

Service på højeste niveau!

Fantastisk lækkert hotel. Stille, flotte omgivelser. Fine værelser og et super poolområde (mildt saltet - så ingen klor!!). Virkelig god mad. Personalet er super søde og yder en exceptionel god service! Største minus for os, var at poolen kun var åbent mellem 8-19. Samt at Wifi på værelset var ringe.

 
18-10-2019

Indlæg af Dora D

Amazing setting and amazing staff!

I was part of a wedding party that spent a week at 9 Muses! The hotel is beautiful with many areas to lounge individually and as a group. The staff with professional and kind. It was a short walk to beaches and town. I highly recommend it.

 
13-10-2019

Indlæg af stevewD4691JM London, Storbritannien

Great place to stay!

Stayed here with a bunch of friends attending a wedding. Resort was great - staff very friendly and helpful. Would definitely stay there again! A short walk to the beach where there are a number of decent bars/restaurants. Nice pool - a bit cold but great for me swimming lengths :-)

 
03-10-2019

Indlæg af BenjaminslKam Oia, Grækenland

Luxury Hotel

Located at the south east end Black Sand Beach far from the tourist congested Oia and Faros. Relaxing with nice facilities! Arrived at night and the rooms seem a bite disappointing as the fit outs especially the bathroom is not up to luxury standards. However the breakfast were excellent. We came with a group tour might be the reason of the room. I would recommend it!

 
27-09-2019

Indlæg af epochwanderer Sonoma, Californien

Look no further!

9 Muses was the wedding hotel for my wedding and it was beyond my expectations. The staff are lovely, the little touches and extra effort to make sure me and my party were happy, were appreciated. It is a beautiful space and makes you feel very special. It is conveniently located to the beach and boardwalk without having to endure the fall out of loud holiday makers. The rooms are gorgeous, beds comfy, the food excellent (breakfast is the bomb), and the amenities are luxurious.