1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af 9 Muses Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Søren,
Brønshøj

+
Meget hjælpsom reception
-
Flere solstole ved poolen, da de konstant var bookede af folk der lagde deres håndklæder fra morgenstunden

Bekræftet køb : 2019-08-10


9 ud af 10

Mayanna,
København

+
Fantastisk poolområde, god morgenbuffet, fantastisk seng, skønne håndklæder, fantastisk personale fra reception, restaurant/poolbar og rengøring, fantastisk have og generelt flot æstetik farver, materialer, former, møbler
-
Et stativ/aggregat til at hænge vådt tøj på terrasse, flere solsenge eller strengere politik i forhold til ‘at reservere med et håndklæde’ uden at benytte solsengen, plads til traditionelle græske retter på menuen i aftenrestauranten, en udendørs hane nær lågen til at skylle sand af fra stranden

Bekræftet køb : 2019-07-20


10 ud af 10

Tove ,
Gentofte

+
Alt var god ved hotellet, faciliteterne og ikke mindst personalet, meget søde og imødekommende helt perfekt.
-
Faktisk ingen

Bekræftet køb : 2019-07-20


9 ud af 10

Irene ,
Valby

+
-
Et lille suk omkring thevandet ved morgenmaden, desværre var det aldrig rigtig varmt.

Bekræftet køb : 2019-06-01


8 ud af 10

marianne,
Kongens Lyngby

+
Poolområdet og stilheden
-
Intet wifi der virkede og der står i kataloget der er gratis wifi på værelset - og efter mange ganges henvendelse i receptionen og hos Apollo og 3 dage kom der gratis wifi - ikke godt nok! Det var en af vores kriterier for at vælge dette hotel - nemlig med gratis wifi på værelset. Vores døtre havde mange myrer og igen måtte vi bruge 3 dage og mange henvendelser i receptionen før de gjorde noget ved dette.

Bekræftet køb : 2018-08-18


8 ud af 10

T. ,
København

+
Den store pool samt poolområdet Beliggenhed i forhold til stranden og restauranterne
-
Ingen fast tidspunkt for rengøring samt mangelfuld rengøring på værelserne Service og bestik var ofte beskidt og måtte ombyttes

Bekræftet køb : 2018-07-21


10 ud af 10

Glyn,
Kalundborg

+
rolig beliggenhed, dejligt poolområde, flot morgenbuffet
-
uforholdsmæssigt dyrt at købe mad/drikkevarer på hotellet

Bekræftet køb : 2018-06-09


9 ud af 10

Lars ,
Rønne

+
Senge er skønne. Rengøring i top og poolområdet med poolhåndklæder. I
-
Mulighed for selv at tage kaffe ved morgenbuffet.

Bekræftet køb : 2018-06-09


9 ud af 10

Jenni,
Lempäälä

+
Loistava palvelu. Uima-allasalue. Viihtyisä ympäristö
-

Bekræftet køb : 2019-08-10


9 ud af 10

,

+
Henkilökunta oli erittäin ystävällistä palvelualtista. Vieraiden vastaanottoon oli todella paneuduttu. Suuri uima-allas houkutteli uimaan ja sai viihtymään altaalla.
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

52% af gæsterne anbefaler

26 bedømmelser
Meget godt
 
17
Godt
 
6
Middel
 
0
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

28-06-2019

Indlæg af MortenSeier London, Storbritannien

Service på højeste niveau!

Fantastisk lækkert hotel. Stille, flotte omgivelser. Fine værelser og et super poolområde (mildt saltet - så ingen klor!!). Virkelig god mad. Personalet er super søde og yder en exceptionel god service! Største minus for os, var at poolen kun var åbent mellem 8-19. Samt at Wifi på værelset var ringe.

 
14-08-2019

Indlæg af Yannis K

Perfect Stay

A great hotel with impeccable amenities a friendly staff. We spend a week there with my family and will definitely visit again. Mostly enjoyed the pools and the amazing breakfast! The hotel is quiet in general, something that relaxes you and helps you enjoy the island!

 
14-08-2019

Indlæg af NenaA137

An excellent experience

Very mice hotel! Comfortable rooms very elegantly decorated! The personnel was really friendly and helpful, true professionals! The food was excellent, really tasty I definitely recommend this hotel to everyone going to Santorini

 
14-08-2019

Indlæg af ΕΒΙΤΑ Κ

PERFECT ACCOMMONDATION

The hotel is wonderful.We visit Santorini for 4 days for vacations and the accommondation at this resort was far from our expectations. The rooms were clean fully equipped and comfortable and the stuff so polite and helpful. The food was excellent and the pools dreamy. Totally recommended!! We plan to come back next year.

 
04-08-2019

Indlæg af LyndymAc Llanelli, Storbritannien

Helpful staff

To start we didnt book this hotel with Love Holidays when we arrived at our booked hotel they said due to a storm they were not able to accommodate us. However that aside the hotel was very clean, food at breakfast was more than adequate. cooked food and cereal,fruit,pastries, yogurt (greek...lovely) . The staff were very attentive and the Bar Man was very friendly. The hotel is not far from Perissa , we walked it a couple of nights but suggest you walk along the front not the main road. The rooms had hairdryers, robes , slippers, safe and clean towels. Our stay was pleasant and would suggest for people to stay there. We had a car so it was ok for us to get around.