1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Costa Grand Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 89 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

,

+
-
Til en rejse af denne pris samt hotelkategori har vi nogle forventinger - de blev ikke helt indfriet. Hvis vi havde vidst hvor stor flytrafik og dermed støj der var fra den nærliggende lufthavn, havde vi ikke valgt dette hotel, ligesom vi heller ikke kunne bade i havet pga meget stærk strøm og bølger - gør mere ud af dette i jeres beskrivelse, særligt med flystøjen. Havde også klædt personalet at være en smule mere imødekommende og servicemindede. Der var dagligt for mange anmassende sælgere ved hotellets private strandområde - det samme gælder restauranterne på Strandpromenaden, hvor vi blev antastet konstant.

Bekræftet køb : 2019-08-17


8 ud af 10

Niels,
Roskilde

+
Personalet
-
Vær mere ærlige omkring larm fra fly og lufthavn. Det var virkelig forfærdeligt

Bekræftet køb : 2019-07-20


9 ud af 10

Kirsten ,
Vanløse

+
faciliteter og service
-
der skal nok pensles noget bedre ud i jeres beskrivelse at lufthavnen ligger SÅ tæt på!

Bekræftet køb : 2019-07-13


8 ud af 10

Peter ,
Kastrup

+
Det var dejligt nyt og lækkert i flotte omgivelser . Mulighed for at låne håndklæder .
-
Der var ikke plads til noget i køleskab , ikke en gang en tallerken kunne være derinde . Vi manglede i den grad et tørrestativ eller lignende til vores våde badetøj mm

Bekræftet køb : 2019-06-22


8 ud af 10

Karina,
Jyllinge

+
Omgivelserne, luksus, poolområde
-
Bedre info omkring fly larm. Jeg måtte sove med ørepropper hele ugen, da jeg konstant blev vækket af flylarm.

Bekræftet køb : 2019-06-22


8 ud af 10

Henrik,
Silkeborg

+
Størrelsesmæssigt fint ikke i højde og god plads omkring lejlighederne
-
Fitness udstyret var ikke i orden dårlig kvalitet. "advarsels lys" på værelserne var som at have tændt lys om natten

Bekræftet køb : 2018-07-21


10 ud af 10

Klaus,
Aalborg

+
-

Bekræftet køb : 2019-05-25


10 ud af 10

Jan,
Taastrup

+
-

Bekræftet køb : 2018-07-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

164 bedømmelser
Meget godt
 
79
Godt
 
43
Middel
 
28
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

24-08-2019

Indlæg af FOODLOVER123444444

The best hotel and amazing customer service

Santorini is the best Greek island for me, it’s the second time I’ve been there and I’ll come again. This Hotel is extremely good and the customer service was amazing, thanks for the hospitality, see you soon!

 
24-08-2019

Indlæg af Sarah_Smith1984_4

AMAZING!!

Staying at Costa Grand Hotel it was amazing experience!!The rooms was very clean,the staff at the reception very polite and helpful!! Hotel is along the beach and has 7 pools that you can use all of them!!!! Also you can have massage treatments! Hotel located near by the airport, but that wasn't a problem, it was awesome to saw planes so close!! Breakfast & buffet has a lot of choice, and the hotel is near the center. I WAS HAVING A WONDERFULL & RELAXING VACATION AT COSTA GRAND..

 
24-08-2019

Indlæg af Argy K

5-day trip

Gorgeous hotel with clean rooms, friendly staff, nice pool area and pet friendly as well! The view from our room was spectacular, overlooking at the beach! Very relaxing and would totally visit again!

 
24-08-2019

Indlæg af Meredith W Stuttgart, Tyskland

AMAZING RESORT & STΑFF !!!

We stayed here with my husband for 8 days for our honeymoon!!! The hotel staff are professional,polite,friendly and they help you in case if you need something!!! -The receptionists were very good to us, they gave us all the necessary information & tips about the island and things to do. -Rooms are clear. -Breakfast very good. Thank you very much Costa Grand!!!!! We will come again in your hotel! Meredith & Henry. !

 
21-08-2019

Indlæg af Extraordinary667590

Good clean hotel

The hotel was well presented and clean, there was always sun beds available around the pool and on the beach. The negatives are the noise, there were a lot of planes, which also went through the night which meant that we were both woken up most nights, we weren't told about this when we booked and if we had a baby or small children I'm sure they would have been kept awake, the air con wasn't cold enough and switched itself off after a short time. It would be nice to have a few more things to do there in the evening, the bar was in the restaurant, it would be nice to have one where you could sit and enjoy and drink after dinner in a more intimate surrounding.