1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Antinea

  • • Udsigt over Kamari og havet
  • • Book suiter eller værelser med privat pool
  • • Spa med skønne behandlinger

Hotel Antinea ligger på en bakke i Kamaris udkant og har en storslået udsigt over byen og havet. På hotellet er der et lille poolområde og et spa. For ekstra luksus på ferien anbefaler vi at booke juniorsuiter eller superior-værelser med privat jacuzzi.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Antinea er et pænt hotel som ligger på toppen af Kamari med en fantastisk udsigt over byen og havet. Hotellet består af flere forskellige bygninger med små stier imellem. Flot poolområde med 2 pools. Gratis poolhåndklæder, solstole og parasoller. Poolbar og jacuzzi.

Restaurant som serverer morgenmad, frokost og middag. Gratis wifi på fællesområder. Sauna, tyrkisk bad og forskellige skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. En bakke fører op til hotellet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 20 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Booker du superior-værelser med jacuzzi og rejser med børn under 12 år er du selv ansvarlig for anvendelse af jacuzzi. Du vil blive bedt om at underskrive et dokument der fratager hotellet for ansvar ved check-in.