Antinea

  • • Udsigt over Kamari og havet
  • • Book suiter eller værelser med privat pool
  • • Spa med skønne behandlinger

Hotel Antinea ligger på en bakke i Kamaris udkant og har en storslået udsigt over byen og havet. På hotellet er der to små poolområder og et spa. For ekstra luksus på ferien anbefaler vi at booke juniorsuiter eller superior-værelser med privat jacuzzi.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Rolig atmosfære og dejlig beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Antinea er et pænt hotel som ligger på toppen af Kamari med en fantastisk udsigt over byen og havet. Hotellet, der består af flere bygninger, forbindes med små stier og trapper. Her findes to poolområder samt solstole og parasoller. Gratis poolhåndklæder. Poolbar og jacuzzi.

Restaurant som serverer morgenmadsbuffet. A la carte til frokost og middag. Gratis wifi på fællesområder. Sauna, jacuzzi, tyrkisk bad og forskellige skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. En 200 meter lang bakke fører op til hotellet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 200 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Booker du superior-værelser med jacuzzi og rejser med børn under 12 år er du selv ansvarlig for anvendelse af jacuzzi. Du vil blive bedt om at underskrive et dokument der fratager hotellet for ansvar ved check-in.