1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Alkyon

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Karin,
København

+
At det var et lille familiedrevet hotel. Rent på sengen og rene håndklæder hver dag.
-
Bedre morgenmad, det var sølle. En elkedel på værelset.

Bekræftet køb : 2018-10-06


10 ud af 10

Mette ,
Løgstrup

+
Hyggeligt og intimt.
-
Ingen. Havde hvad vi behøvede.

Bekræftet køb : 2018-09-22


10 ud af 10

Hans Christian,
Horsens

+
Familien der driver hotellet, renligheden, beliggenhed,
-
Toilet og bad er lidt småt

Bekræftet køb : 2018-09-08


10 ud af 10

Kenneth,
Aarup

+
De flinke ejere og personalet
-

Bekræftet køb : 2018-08-25


5 ud af 10

Lotte,
Fensmark

+
familien som ejer hotellet
-
Lidt bedre udvalg morgenmad/frokost

Bekræftet køb : 2018-08-25


4 ud af 10

Gitte,
Valby

+
Stort værelse, samt at det var køleskab på værelset.
-
Virkelig kedelig og ensformig morgenmad. Seng bør udskiftes! Alt for hård, alt for kort og alt for smal. Vi sov begge meget dårligt, og min mand endte med at få ondt i ryggen den sidste uge. Meget lille bruseniche, hele badeværelset blev vådt når man tog bad.

Bekræftet køb : 2018-08-11


7 ud af 10

,

+
Rengøring og service
-
Morgenmad, sundere og bredere, bedre udvalg

Bekræftet køb : 2018-08-11


10 ud af 10

,

+
God beliggenhed Sødt personale
-
Få opdateret jeres hjemmeside med nye billeder. Hotellet er i bedre stand end det indtryk man får fra hjemmesiden

Bekræftet køb : 2018-08-04


6 ud af 10

Ann Pia,
Værløse

+
De søde ejere og personalet og rengøring. Rent swimmingpool og god service
-
Aircondition der ikke larmer, så man har svært ved at sove. En bedre morgenmad. Brødet var tit tørt og æggene sorte, juicen tynd. Så hellere betale lidt mere.

Bekræftet køb : 2018-08-04


9 ud af 10

Birthe,
Hillerød

+
Sødt personale, meget rent og ingen trængsel ved solvognene
-

Bekræftet køb : 2018-07-07


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

92 bedømmelser
Meget godt
 
45
Godt
 
35
Middel
 
6
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

19-05-2019

Indlæg af amk19822017 Brøndby Kommune, Danmark

Ro

Det er første gang vi besøger Lefkas Hotel Alkyon i Ligia... Det regnede og lynede..vi køre selv til hotellet. .vel fremme, der stod værtinden i regntøj og beklagede det dårlige vejr og at der ej heller var støm. Sikke en dejlig velkomst...hun hjalp med vores kufferter ind i receptionen, der var tændt stearinlys og der var sat lidt snacks frem og budt på øl, manden var sendt afsted efter mad og lygter, jeg mener.. Wauw... Vi fik en masse information om hvor vi kunne tage /hvad der var værd at besøge.... Vores værelse, kalypso B1..god udsigt alt rent og pænt hver dag,,, området i/omkring poolen rent og pænt,, der er hyggekroge, Sol/skyggepadser, skøøn sanselige have,flere steder med brød /kaffe osv.,supermarkeder.. Fred.. Super dejligt sted, kan varmt anbefales.... Annette og Anders

 
12-09-2018

Indlæg af Hans Christian ... P

Dejligt familie-ejet hotel

Dejligt hotel i rolige omgivelser trods det ligger meget tæt på lufthavnen, men det er intet problem. God morgenmad, dejlige værelser. Toilet og bad er måske lidt småt. Hyggeligt pool-område med lille pool-bar.

 
21-08-2017

Indlæg af Vennits Brønshøj, Danmark

Hyggeligt hotel

Alkylon ligger ca 700 meter fra stranden. Værelserne er pæne med aircondition og køleskab. Der er swimmingpool foran hotellet og parkering ved siden af hotellet. Morgenbuffeen er god. Hotellet er drevet af en familie og de er meget venlige og hjælpsomme. Der er ikke elevator. Flyene passere tæt forbi men jeg synes ikke det er et problem da der ikke flyves om natten.

 
29-06-2014

Indlæg af Stenbukken Danmark

Pragtfuldt Familiehotel

Jeg har lige været på Ferie på Santorini og boede på dette lille dejlige og hyggelige Hotel der drives af en usædvanlig smilende, venlig og imødekommende familie, det er første gang i de år jeg har rejst at jeg har været ude for at man fik rent sengelinned, Håndklæder samt at der blev gjort rent og vasket gulv hver dag, hele hotellet er usædvanligt rent

 
22-06-2014

Indlæg af lykke k Kalundborg, Danmark

Dejligt familie Hotel

Vi har lige været på ferie på Santorini og boet på dette dejlige lille, men meget hyggelige Hotel. Hotellet drives af en usædvanlig venlig, smilende og meget imødekommende familie. Her er rengøring i top. Hver dag fik vi nye håndklæder, rent sengetøj på, rengjort værelse og vasket gulv. Hele hotellet er usædvanlig rent og pænt. Har man brug for hjælp, står familien altid til rådighed, og har altid tid til hyggesnak. Hotel Alkyon kan vi varmt anbefale til andre der godt kan lidt små hyggelige hoteller.