Bedømmelse af Caldera's Lilium

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,6 ud af 10 baseret på 41 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,6 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
9,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Restaurant Samt personalet i resturanten
-
Internettet kunne godt være mere stabilt. Meget fugt på værelset

Bekræftet køb : 2019-09-21


9 ud af 10

+
Udsigt, dejlig stille/uforstyrret “voksenhotel”
-
Æg to order ved morgenmad

Bekræftet køb : 2019-07-13


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Lidt bedre netforbindelse - det var lidt langsomt

Bekræftet køb : 2019-07-06


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Alt er fint

Bekræftet køb : 2019-05-25


10 ud af 10

+
For en gangs skyld passede fotos på Apollo's hjemmeside med virkeligheden. Tak for det. Venligt veltalende (engelsk) personale både i cafe og reception.
-
Det kan jo dårligt lade sig gøre, men housekeeping behøver ikke skifte samtlige håndklæder og sengetøj hver eneste dag, det er lidt overgearet. Sengetøj kan sagtens holde en hel uge, eller i hvertfald en halv.

Bekræftet køb : 2018-09-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

952 bedømmelser
Meget godt
 
736
Godt
 
160
Middel
 
42
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

30-05-2017

Indlæg af sararomme København, Danmark

Super ophold på Lilium Hotel

Vi fik et dejligt, stort værelse med fin beliggenhed ud til poolen. Hotelpersonalet var super søde, og vi deltog i barbeque night, hvilket ligeledes var en succes. Super fin beliggenhed med fin strand, gode restauranter og gåafstand til Platanias samt en billig og kort bustur til Chania. Ikke luksus, men super til prisen. Eneste minus var WiFi, som ikke fungerede godt. Og sengene var lidt hårde. Men alt i alt anbefalelsesværdigt!

 
12-01-2020

Indlæg af Charlene W NYC

Beautiful Location and Comfortable Rooms

We stayed at the Lilium Villas in Santorini and loved it. It has wonderful views of the harbor, a great pool and very nice restaurant. It is a totally relaxing experience and we found the staff to be very nice and very helpful. Highly recommend.

 
07-01-2020

Indlæg af elfleat Broward County, Florida

Amazing hotel in Paradise!

Breathtaking view even from the windows and terraces of the rooms, located in front of the pool, which has an amazing view to the Tholos Naftilos Island. Definitely a lifetime experience. The crew was great and very helpful.

 
11-11-2019

Indlæg af Betsy B

Excellent service and views

We stayed here for an anniversary trip late in the season. The staff was amazingly helpful and friendly. They provide a shuttle to Fira and Oìa (don’t know if this is offered all season, it was late so much less crowded when we were there). The restaurant is very good and the views are incredible. It was too chilly to use the pools but they look great and overlook to the west so you can see the amazing Santorini sunset from the pool, a lounge, or your balcony. Highly recommend!

 
08-11-2019

Indlæg af yashaswijr Bengaluru (Bangalore), Indien

Very romantic and cozy place!

The resort: The view from the hotel premises were stunning. The unique setup of lazy chairs near the pool area with water around gives an illusion of floating and adds to the visual appeal of the place. Even the dining area was very tastefully designed and shared the same beautiful view as the pool area. The daily breakfast had a decent spread and everything tasted good. The room: We had booked the Superior room with outdoor hot tub. When we entered the room, it felt cozy and nice. Initially we felt that the hottub was pretty small when compared to what we imagined it to be. However we fell in love with the hot tub when we used it and eventually became the best part of the whole resort. The tub is designed to for people to sit (has a step) and when you sit, the water comes to the chest level. It was very relaxing after our trek and excursions in the island.