Bedømmelse af Smaragda Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 55 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Hotelejeren er simpelthen fantastisk !!
-
Absolut ingen ting

Bekræftet køb : 2019-10-05


10 ud af 10

+
Despina (værtinde) er et menneske i særklasse... varm, super dygtig og hjælpsom i alle henseender. ROen, frodigheden og charmen Beliggenhed tæt på strand og hav
-
Bedre lys ved køkkenafdelingen

Bekræftet køb : 2019-10-05


10 ud af 10

+
Har en fin beliggenhed i forhold til strand og shopping. Ejer er uhyre venlig og hjælpsom i alle sager. Man føler sig lidt som en del af familien.
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

+
rolige omgivelser - stor lejlighed - supervenligt personale
-

Bekræftet køb : 2019-09-07


6 ud af 10

+
Tæt på stranden og by
-

Bekræftet køb : 2019-08-31


9 ud af 10

+
Du for meget for pengene! Det er et flot værelse, væseligt mere end 2 stjerne værd. og med køkken grej. En udsigt til baggård tænker man trist først. indtll man sætter sig ned på terase stol, og opdager en flot udsigt til bjerget.
-
myg og varmt værelse om natten høre til grækenland; et evt mygge net i dør til terase ville være praktisk, det er ikke alle der har lyst til at indånde mygge gift fra en fordamper, som hotel ellers flinkt tilbød.

Bekræftet køb : 2019-08-17


9 ud af 10

+
Utroligt sød værtsfamilie, og værelset over standard for 2+ stjerne
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


6 ud af 10

+
Den søde værtinde
-
Det er lidt misvisende der står hotellet er renoveret i 2018, det var vist kun nogle enkelte værelser

Bekræftet køb : 2019-07-06


9 ud af 10

+
Venlig værtinde
-
Døren til toulet og bad kunne ikke lukkes

Bekræftet køb : 2019-06-29


9 ud af 10

+
Stemmer fint med beskrivelsen
-
Daglig rengøring

Bekræftet køb : 2019-06-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

40 bedømmelser
Meget godt
 
36
Godt
 
3
Middel
 
0
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

07-06-2019

Indlæg af Maria M

FANTASTISK hotel

Vores oplevelse på dette hotel, har været ikke mindre end fantastisk. Kunne vi, havde vi givet hotellet og servicen 10 stjerner. Hotellets ejer er den sødeste, mest vidunderlige kvinde. Hun hjælper til med hvad som helst, er utrolig snaksagelig og er bare det aller sødeste. Vi har lovet at komme tilbage igen ! Og det skal vi ! Vi kan klart anbefale alle dette hotel. Det har været den bedste oplevelse, man kunne ønske sig på sin ferie. Vi har tidligere været mange steder i Grækenland og vi har aldrig prøvet noget så fantastiske, så nærværende og så hjælpsomme mennesker, som på dette hotel og i denne by. Man føler sig som en del af familien. Prøv det, prøv det, prøv det đź‘Ť

 
07-08-2019

Indlæg af Johannakondyli

Fantastic location, fantastic Hotel!

This is not the first, or the last time we're staying at Smaragda. An amazing, cozy and warm welcoming Hotel where the owners instantly makes you feel at home. Here you have the beach just across the road, and the service is just amazing. I can really recommend Smaragda Hotel!

 
29-07-2019

Indlæg af Stephen L Stockport, Storbritannien

Friendly accomodation in lovely gardens.

This was our third stay with Despiona and family. You are always given a warm welcome and she genuinely remembers her guests when they return. We stayed in a studio for two with garden views. The studio was spacious, bright and airy with plenty of windows for any breeze that comes through. There was a small balcony cozy for two in the evenings. The room was kept very clean and those important bins were emptied every day except Sunday. The Smaragda is in a central position for tavernas and bars and it's only a three minute walk to the fabulous bakery. The beach is just across the village road and stretches for 2 kilometres (approx) For a nice touch we had water and some lovely cake on our arrival and just a few days into the holiday we were given some cheese pastries. We. know we will return for a fourth visit even though we have to fly via Athens from Manchester. The extra effort is worth the while.

 
29-07-2018

Indlæg af LeFey Portsmouth

Exceded expectations!

If, like us, you do not want a pool or pool bar with all the attendant noise this is definitely the place for you. Our studio was really spacious and very light and airy, with windows down one side as well as the doors leading onto the balcony. The beds and pillows were really comfortable and all the equipment matched. There was plenty of room for all our clothes and I found the row of pegs made it much easier to keep the floor clear of bags. It could have been used for coats but July on Samos doesn't really need them. There was also a very useful double rack which was handy for unpacking suitcases and then for storing shoes. You do not get a sea view but the gardens are delightful and I loved watching the swallows swooping around. The layout of the apartments meant that you were barely aware of the other guests. The studio was kept beautifully clean at all times and towels and linen changed frequently. Despoina was very welcoming - water in the fridge and cookies on arrival plus cheese pies on a couple of occasions! She was also very helpful when we wanted to hire a car; her next door neighbour runs a care hire business and we did get a very good deal. Votsalakia is a wonderful resort and I cannot imagine it ever being overcrowded. Samos is truly beautiful and it is definitely worth getting a car to enjoy the scenery and beaches.

 
03-03-2018

Indlæg af Andrew S cheshire uk

Superb famiy experience

Clean ,excellent position for shops resteraunts freindly efficient service.Room positions verry good gardens imaqulate .within easy walk of all amenities ,resteraunts and bars.Beach opposite across road.proprietor very helpful and obliging