Bedømmelse af Ledra

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 238 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Anitta,
Fredericia

+
God beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

Henrik,
Tappernøje

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


9 ud af 10

Mogens Grave,
Videbæk

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


9 ud af 10

Ole,
Odense n

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


9 ud af 10

Kristina Rud,
Vordingborg

+
Der er en dejlig ro, ingen høj musik ved poolen og en rolig atmosfære. Hotellet ligger dejligt. En smule udenfor byen, men stadig tæt nok på at man kan gå dertil på få minutter. Der er en lækker sandstrand cirka 2 km derfra.
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


5 ud af 10

Frank,
Ballerup

+
Udsigten til bjerget. Kort afstand til spisesteder.
-
Morgenmaden havde megen plads til forbedring. Der kunne godt have været lidt frugt. Samt brød der ikke virkede som om det var fra dagen før. Og på afrejsedagen. Vi blev jo hentet kl. 8.00. Og der var så lidt morgenmad inden. Og det skal vi da lige love for. Der var bare smækket en gang toastbrød på disken, samt smør. Og allernådigst lidt kaffe. Og så fik vi ellers af vide at hun var så træt og orkede ikke noget. Helt ærligt. Så have det ikke været det store besvær lige at sætte lidt ost og yogurt frem til os. Vi havde jo betalt for det. Og det der med at de ikke kunne nå at varme ovnen op osv. Sikke noget pjat. Det eneste der var varmet var croissanterne vi fik de dage vi ikke var ramt af strømsvigt. Hvilket var 2 af dagene. Så vi kunne da godt have fået lidt omsorg den sidste morgen. Manden der var på stedet oplevede vi som en der virkelig prøvede at gøre sit bedste. Det synes vi lige skal med , da han virkelig kæmpede for at alt skulle køre.

Bekræftet køb : 2019-09-28


8 ud af 10

Susan,
Randbøldal

+
Servicen og udsigten til bjerget.
-
Lidt mere varieret morgenmad og varm kaffe

Bekræftet køb : 2019-09-14


10 ud af 10

Karen-margrethe,
Tølløse

+
Super beliggenhed og dejlige værelser med store altaner med dejlig udsigt.
-
Jeg synes musikken fra poolbaren var for høj. Kunne også høres på værelserne.

Bekræftet køb : 2019-09-14


10 ud af 10

Rikke,
Vordingborg

+
Beliggenhed og stemning
-

Bekræftet køb : 2019-08-31


7 ud af 10

Ann,
Bagsværd

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

39 bedømmelser
Meget godt
 
22
Godt
 
9
Middel
 
7
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

10-11-2013

Indlæg af kriller0205 Randers, Danmark

Dejligt smuk sted

Dette hotel mangler kun en stand i baghaven for at blive perfekt. Hottellet er smukt vedligeholt og servicen er bare helt i top. Personalet gør bare alt for at man skal have en god ferie, selv gæster der bare klager over alt gør de ALT for at gøre tilfredse og det er de gode til, så alle føler sig bare velkomne. Vi kommer helt sikkert tilbage igen. mvh Christian og Lone Randers

 
27-09-2019

Indlæg af JSCross Isle of Wight, Storbritannien

Fantastic Find

What a fantastic little hotel. Extremely clean and well managed. We booked an appartment which was spacious and had everything we needed (no toaster but possibly a fire hazard). Two ring hob and a fridge. The beds were really comfortable and sheets and towels changed every few days. The location for us was perfect. Beautiful mountain backdrop, lovely scenery and beaches. Slightly west of the strip of tavernas so lovely and quiet. Only 20 minute walk takes you to the slightly busier end. However there are half a dozen good tavernas on your doorstep. We are definitely coming back and will definitely stay at Hotel Ledra.

 
27-05-2019

Indlæg af Ronni S aalborg

6 out of 5 stars - Ledra Hotel really deserves a “travelers choice” award

First thing first.... SAMOS is a fantastic place... definitely one of our favorites of Greek island, and we have visited a few during the years. And if you stay a Ledra hotel your recipe of a FANTASTIC holiday is complete. We stayed in Ledra Hotel from 17-25th of May 2019. During out stay we rented a car in the airport for the whole week using Enterprise Carrental (super company with good price conditions and service). We really recommend rending a car - then you can easy reach all the fantastic beaches and points of interest on the island. Ledra Hotel is perfectly situated in the very western part of Votsalakia - away from the center of the city with the normal tourist taverns, bars etc But still Votsalakia is very nice and not to full of tourists. The hotel is close to 2 very good tavernas, 100m to local baker, 150 m to supermarket and 150 m to the beach with crystal clear water. We stayed in a 2-room apartment (room nr 7) with perfect location with both sea view, view to the impressive mountain Kertis and view to the pool. The apartment is well equipped with all you need - you can make your own breakfast and light dinner. The size of the apartment is well above average and can fully accommodate 4 people. The bathroom is nice with new shower and toilet. The style of the apartment and the hotel is kept in a real traditional Greek style with full up to date interior. Our apartment had to balconies - both with room for 4 people to eat. The room and the hotel a always very clean and well-maintained. The hotel has a nice pool area with both a small kid pool and a normal pool with depths of up to 2 m. The hotel has a lovely pool bar / minor taverna serving full range of beverages and really lovely traditional Greek food such as Greek salat, Dakos, tzatziki etc. But what really make Ledra Hotel blow the trip advisor scale is the Personal of the hotel, especially the young hosts Anna and Nicolos. A the very first minute you arrive you feel welcome and get the feeling you are a part of a family. The hosts will literally do everything in their power to make your stay fantastic. They are beyond the normal helpful scale. They work from early Morning to late night and always with a smile and ready to help you. They guide on all the hidden and known highlights of the island. Every week they make a real traditional Greek barbecue with nice tasty food prepared from the stone grill - a real nice evening and opportunity to meet the other nationalities in the hotel. The cleaning staff of the hotel are also very friendly and helpful. They clean the room every day and also tide up your room. We can only give our warmest and best recommendation - it exceeds what you normally see of a 3 star hotel. We have tried a dozen of really lovely Greek hotels but Ledra Hotel tops the scale. We give 6 out of 5 stars - Ledra Hotel really deserves a “travelers choice” award Best regards family Tvaerkaer, Denmark.

 
03-09-2018

Indlæg af MariaP978 The Hague, The Netherlands

Perfect sphere for a good vacation!

Family of four all enjoyed our stay at hotel Ledra. Super friendly staff that gave you excellent care! Great location, a little walk to town and to the quieter beaches. Can really recommend the hotel!

 
27-08-2018

Indlæg af zimmyzimmy Stockholm, Sverige

Lovely hotel - 100% recommend

Lovely little hotel in a quiet, peaceful location at the edge of town. Far enough that you don't hear the cars but still only 5 minutes walk to town and 2 minutes walk to the closest beach. Rooms are clean and spacious, bathrooms are basic but everything works well, showers hot and powerful. The pool is clean and a great temperature, in a very nicely kept garden. Pool bar has good drinks and snacks. Tv with premier league, Dutch, Spanish football in the reception lounge. Ana and Mikheil who manage the hotel are so friendly and happy, and nothing was too much to ask of them. We had the breakfast option and this was simple but very good. Fresh bread from the local bakery, fresh tomatoes, freshly pressed juice, ham, cheese, Greek yoghurt, honey, cereals and coffee. We would 100% recommend and would stay here again.