1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Agrilionas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Søren,
Hjerm

+
Central beliggenhed. Venligt personale. Stor god lejlighed. Pool. Perfekt rengøring.
-

Bekræftet køb : 2018-10-02


7 ud af 10

,

+
ejerne
-

Bekræftet køb : 2018-10-02


7 ud af 10

,

+
-
køleskab larmede meget dårligt lys på badeværelse

Bekræftet køb : 2018-10-02


9 ud af 10

Johan,
Juelsminde

+
Pæne lejligheder. Tæt på stranden. Meget venlige værter. Rent og pænt.
-
Der foreligger misvisende billeder. Billeder af strandrestaurant, som ligger milevidt langt væk fra hotellet.

Bekræftet køb : 2018-09-25


9 ud af 10

mik ,
christiansfeld

+
super service
-

Bekræftet køb : 2018-09-04


9 ud af 10

Anette,
Kolding

+
Sød og venlig bemanding på hotellet. Måske aircondition er lidt dyrt (8 euro pr. døgn)
-

Bekræftet køb : 2018-09-04


8 ud af 10

Kim,
Nexø

+
Det var lejligheden.
-
Bedre rengøring af poolen og mere lys omkring hotellet, især gangarealer.

Bekræftet køb : 2018-09-01


9 ud af 10

Susanne,
København

+
Det var stille og roligt og poolen var perfekt. Tæt på vandet var dejligt
-

Bekræftet køb : 2018-09-01


10 ud af 10

Nynne,
København

+
-
Deres hovedpuder var stenhårde, de kunne godt være lidt blødere. Vi boede på værelse nr 17 og hver morgen kl 7.30 når poolen skulle ordnes så vågnede man fordi der blev tændt for vandet til at fylde poolen op og lyden var ret høj. Det kom lidt bag på os at man skulle betale for aircondition id over det man allerede havde betalt, det kunne godt have stået lidt tydligere da vi bookede for det blev alligevel en sjat penge vi skulle af med der fordi vi var der i 14 dage.

Bekræftet køb : 2018-08-25


9 ud af 10

Ditte,
Næstved

+
Terrassen, hvor vi spiste morgenmad hver morgen
-
Vi havde to enkeltsenge i stedet for en dobbeltseng, men vi løste det ved at skubbe sengene sammen.

Bekræftet køb : 2018-08-18


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

48 bedømmelser
Meget godt
 
26
Godt
 
14
Middel
 
7
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

13-02-2017

Indlæg af snuggi13 Ølgod

Familieejet lejlighedshotel

Min veninde og jeg boede i hver en 1-værelses lejlighed lige overfor receptionen. Vi havde en fantastisk dejlig uge der. Familien var meget imødekommende og utrolig venlige. En dag kom konen med et glas hjemmelavet gele, som vi skulle have til vores morgenmad. Der var ellers mulighed for at købe morgenmad, men vi havde selv med hjemmefra. Vi havde flyttet vores bord og stole ud i solen, hvor vi nød morgenkaffen. Så vi mødte alle dem, der skulle ind til morgenkaffe. Det var rigtig hyggeligt. Stedet lå også helt ugeneret, kun 50-100 m fra byen. Det kan varmt anbefales. De var noget af det mest hjælpsomme i alt, hvad vi havde brug for.

 
08-09-2016

Indlæg af Maiken E Aalborg, Danmark

Ferie

Vi var på 1 uges sommer ferie( 2 voksne) på Agrilionas der er et familieejet hotel hvor man altid blev mødt med et smil, og de er mere end villig til at svare på spørgsmål. værelserne var pæne og rene og fin terrasse, badeværelset er dog meget lille og det trækker ned af i den samlet vurdering. Endvidere blev der kun gjort rent hver anden dag og det er lidt træls i forhold til toilet spand m.m. I 30 graders varme. Selve hotel området var super hyggeligt med blomster og smukke frugttræer som blev vandet hver dag. pool området var også fin og velholdt, poolen er ikke så stor, men stranden ligger lige nedefor hotellet. Votsalakia er et meget stille men dejligt område hvor der findes en del restauranter mange af dem ligger med udsigt til vandet, dog ligner menu kortet meget hinanden de forskellige steder. Der er ikke så meget natteliv dog findes der nogle barer hvor folk sidder og hygger sig. Der findes både supermarked og en lille bager med frisk brød. Stranden er super dejlig, ikke overfyldt og det er kun det første stykke ud i vandet hvor der er sten derefter er der fin sandbund og roligt vand.

 
16-05-2016

Indlæg af Steen L Kolding

afslappet

Vi var på 1 uges sommer ferie( 2 voksne og vores datter og hendes kæreste) på Agrilionas et familieejet hotel hvor man altid blev mødt med et smil, værelserne var pæne og rene og fin terrasse, hotel området var super hyggeligt med blomster og smukke frugttræer som blev vandet hver dag. pool området var også fin og velholdt, poolen er ikke så stor, men stranden ligger lige nedefor hotellet. Votsalakia er et meget stille men dejligt område hvor der findes en del rigtig gode restauranter mange af dem ligger med udsigt til vandet og til absolut rimelige priser der er ikke så meget natteliv dog findes der nogle barer hvor folk sidder og hygger sig. Der findes både supermarked og en lille bager med frisk brød. Stranden er super dejlig, ikke overfyldt og det er kun det første stykke ud i vandet hvor der er sten derefter er der fin sandbund og roligt vand. Kan kun anbefale dette dejlige hotel Vores datter og veninde rejser derned igen i år i Juni måned.

 
23-08-2014

Indlæg af Ulrik P Skovlunde, Copenhagen, Denmark

Fantastisk service

Stor ros til personalet for at hjælpe og skaffe min hjertemedicin. Den fik personalet leveret på hotellet til os. Der er 50 meter til en hyggelig stenstrand og perfekt beliggenhed med hensyn til shopping. Minus og årsagen til jeg ikke kan give 5 stjerner er vi fik håndklæder med store gule pletter på alle 3 gange rengøringen var der samt der er en del larm fra musikken, som først slutter kl. 02.00 hver aften. Det høres.

 
26-08-2013

Indlæg af Bente C Brønshøj, Staden Kobenhavn, Denmark

agrillionas hotel

et dejligt familie ejet hotel god betjening , rolig fredfyldt sted , rent og dejligt værelse, et sted der absolut er værd og bo , poolen lige nede for værelset, 50 m til stranden , indkøbs muligheder lige nede om hjørnet