Princessa Riviera Resort

  • • Tæt ved stranden
  • • Skøn udsigt over havet
  • • Dejligt poolområde

Fra Princessa Riviera Resort er udsigten over havet helt fantastisk. Her kan du også nyde stille svømmeture i poolen, Her bor I på flotte værelser og Glicorisa Beach ligger tæt på. Kort sagt er her alle ingredienser for en dejlig ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Beliggenheden, udsigten, stranden, værelserne
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Princessa Riviera Resort er et pænt hotel, som består af fem bygninger. Restaurant som serverer morgenmad ligger i hovedbygningen. Her findes også poolområdet med separat børnepool samt solstole og parasoller. Pool-/snackbar med begrænsede åbningstider, især i starten og slutningen af sæsonen.

Gratis wifi i receptionen og poolbaren. Et lille og enkelt fitnessrum. Den nærmeste strand ligger ca. 200 m fra hotellet. Ca. 3 km til restauranter, butikker og barer i Pythagorion. Bemærk at vejen til Pythagorion er trafikeret, og der er kun et fortov halvvejs til byen fra hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Pr. 2017 må mobilselskaberne ikke længere tage betaling for roaming i EU, dette betyder, at du kan surfe gratis. Dog skal du være opmærksom på, at når du befinder dig på Hotel Princessa Riviera Resort, er der risiko for at blive koblet på en mast i et andet land, og dermed betale høje gebyrer. Dette kan ske uden, at man modtager en SMS med information, og det er derfor vigtigt at være ekstra opmærksom. Vi anbefaler, at du kontakter dit mobilselskab for at høre hvilke regler, der gælder dit abonnement.

Der er meget dårlig mobildækning omkring hotellet, til tider næsten ingen.

Rejser du fra Billund?

Så kan du vælge imellem udvalgte hoteller på Samos.

Se hotellerne her

Afrejselufthavne-billund-københavn